free download 78 travel guides written by experts

Marius Nedelcu: “Pana si mama imi spune Marius Akcent”

Distribuitorii autorizati de bombe de la ProFM, Semen si Ivan, si-au dat dimineata intalnire cu… Marius ex. Akcent.

Intrebat de DJ-ii ProFM daca il deranjeaza ca ii se spune “Marius EX. Akcent” artistul a raspuns: “Nu, nu ma deranjeaza. M-am pregatit psihic cu mult inainte de despartirea de baieti. Pana si mama imi spune: Marius Akcent”.

 Pentru ca era imposibil  sa nu vina vorba si de fete, cantaretul recunoaste ca exista cineva in viata lui dar nu este vorba de ceva serios: “Nu m-a prins casatoria iar prietenei mele ii convine asa.”

Ca la fiecare editie a emisiunii, « Bomba Diminetii », cea mai tare stire a  zilei, a aruncat in aer 100 EURO pe ora. Nici Marius ex.  Akcent nu s-a lasat mai prejos si a pus la bataie un obiect vestimentar: “Pot oferi ascultatorilor ProFM orice, mai putin lenjeria intima”, a glumit artistul. Intr-un final, el s-a hotarat sa renunte la sapca. Acesta a fost castigata de Ralisa, care a ghicit culoarea ei.

Alaturi de “Semen cu Ivan”, ascultatorii ProFM au parte in fiecare dimineata, de luni pana vineri, intre 6.30 si 10.00, de muzica buna, informatiile care conteaza, barfele care coafeaza si de “Bomba diminetii”, care le aduce 100 EURO pe ora.

Bucuresti, 12.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *