free download 78 travel guides written by experts

Ajax, Eindhoven, Feyenoord vin la SPORT1

SPORT1 a câştigat drepturile exclusive de difuzare a Eredivisie în România pentru următoarele două sezoane.

Cine nu-şi mai aminteşte de vedetele din fotbalul anilor ˝70? Cruyff, Rep, Neeskens dar şi mulţi alţi “portocalii” au făcut milioane de “victime” ale sportului-rege. După doi ani ca medalistă cu argint a Cupei Mondiale, naţionala de fotbal a Olandei s-a încoronat singură câştigând Campionatul European în anul 1988. Cluburile de renume din Liga Olandeză au scos atunci la iveală un număr important de jucători de mare clasă mondială. Van Basten, Gullit, Rijkaard, Van Nistelrooy, Seedorf, Davids şi zeci de alţi fotbalişti excepţionali- nu există împătimit de fotbal care să nu ştie faptul că pepinierele Olandei sunt cele mai prolifice de pe întreaga planetă. Uşile acestor cluburi sunt acum deschise telespectatorilor canalului SPORT1! 18 echipe, 34 meciuri tur şi retur, cu cel puţin 3 meciuri pe etapă transmise live pe canalul SPORT1. Doar telespectatorii SPORT1 vor putea urmări echipe ca Ajax Amsterdam, de patru ori câştigătoare a Cupei European Champions, Champions League şi de trei ori câştigătoare a European Super Cup dar şi multipla campioană ECC PSV precum şi Feyenoord săptămână de săptămână.

De asemenea, telespectatorii pot să-i încurajeze pe fotbaliştii români favoriţi începând cu acest sezon, pentru că patru sportivi de excepţie îşi vor etala talentul în Eredivisie: Gheorghe Ogăraru, venit de la Steaua şi Nicolae Mitea de la Dinamo, joacă împreună la Ajax; Lucian Sânmărtean, fost jucător al Gloriei Bistriţa, care în prezent activează la FC Utrecht; şi Daniel Chiriţă (UTA Arad) acum membru al echipei Sparta Rotterdam.

Meciurile Campionatului Olandez de Fotbal, acum exclusiv la SPORT1! Vizionează meciurile sezonului transmise în direct numai la SPORT1!

Bucuresti, 09.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *