metalshow

Air France KLM ofera transfer gratuit la aeroport cu limuzina

Air France KLM anunţă lansarea unui serviciu personalizat pentru pasagerii Clasei de Business. Pentru orice client care călătoreşte în Clasa Business pe zborurile lung curier, AIR FRANCE KLM oferă gratuit transferul de acasă sau serviciu (zona metropolitană Bucureşti) spre aeroport cu limuzina. Serviciul va fi disponibil până la data de 31 martie 2011.

Pasagerii vor beneficia de confortul unui autovehicul Business Limousine Mercedes-Benz, clasa E, condus de un şofer bilingv, serviciul fiind oferit în parteneriat cu firma C&I RENTAUTO.
 
“Transferul cu limuzina la aeroport vine să completeze gama de servicii oferite călătorilor la Clasa de Business: prioritate la check-in şi îmbarcare, mile suplimentare în contul Flying Blue, accesul liber la saloanele business, astfel încât pe zborurile lung curier clienţii se pot bucura de un serviciu exclusiv din momentul plecării de acasă până în momentul sosirii la destinaţie”, a declarat  Alexandru Dobrescu, director general Air France KLM România.

În prezent Air France KLM oferă servicii Business Class pentru 120 de destinaţii prin reţeaua sa lung-curier internaţională. În România cele mai solicitate destinaţii lung-curier deservite de      Air France KLM sunt cele din America de Nord, grupul deţinând 28,6% cotă de piaţă pe segmentul Business Class către aceste destinaţii.

Bucuresti, 10.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *