free download 78 travel guides written by experts

Afla totul despre noul Burlac

Dupã momente tensionate şi lungi clipe de aşteptare, iatã cã a sosit momentul ca cele şase frumoase domnişoare sã îl cunoascã pe noul Burlac! Bote, aşa cum le-a promis, le-a respectat fetelor toate cerinţele cu privire la noul Burlac. E frumos, inteligent şi manierat! Uite cu ce le-a cucerit noul Burlac pe frumoasele concurente!

Jocul seducţiei revine în forţã cu un nou Burlac – Sergiu Barboni; un tânãr frumos, inteligent, manierat şi mereu devreme acasã! Sergiu are 26 de ani, este din Lugoj şi este un tânãr om de afaceri. Are un coafor în oraşul natal, iar în timpul liber este model.

Primele cuvinte pe care noul Burlac le-a adresat concurentelor, le-au cucerit în mod cert pe protagonistele show-ului: „Sunteţi foarte frumoase! Mult mai frumoase în realitate decât la tv!” Şi în spatele camerelor de luat vederi, Sergiu s-a arãtat foarte încântat de pretendentele sale: „Fiecare e deosebitã în felul ei şi aştept cu nerãbdare sã le cunosc mai bine!” Cum va decurge lupta pentru inima noului Burlac, telespectatorii vor putea urmări de pe 1 martie, în fiecare joi, de la 20.20, la Antena 1.

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii burlacul.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/burlacul.

Bucuresti, 20.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *