free download 78 travel guides written by experts

Adriana Bahmuteanu si Maximus isi petrec duminica alaturi de

telespectatorii Romantica Paula Chirila vorbeste despre stilul ei la “J`adore TV”
 
Toti parintii si toti cei pasionati de shopping vor avea o duminica plina la Romantica pe 8 iunie. Adriana Bahmuteanu vine la “SuperbebeTV” alaturi de Maximus pentru a raspunde la toate intrebarile unui reporter-bebelus, in aceeasi emisiune Ioana Moldoveanu vorbeste despre cum a reusit sa isi recapete silueta dupa nastere. Paula Chirila dezvaluie secretele stilului sau la “J`adore TV” si tot special pentru shopaholice, Mirela Diaconu, un designer aflat la inceput de cariera, povesteste despre influentele anilor `80 asupra garderobelor cool din acest sezon. Incepand cu orele 11.00, Tana Pazara, moderatorul emsiunii “Superbebe TV” va vorbi cu Ioana Moldovan despre dieta tinuta de aceasta imediat dupa nastere. Daca regimul a fost unul dificil sau nu, aflati doar la Romantica. Pentru toate telespectatoarele mamici, un nutritionist va vorbi despre numarul de kilograme care se “castiga” in timpul sarcinii, ce alimente si ce cantitati trebuie consumate in aceasta perioada. Alice Ignatiadis va fi mamica-chef care va prepara trei retete de sandvisuri ecolo-chic pentru bebelusi. Totul se incheie cu un examen: cum alegi o gradina pentru cei mici?

De la orele 13. 30, Lavinia Vidrean arbitreaza competitia dintre o domnisoara si o doamna pasionate de moda. Provocarea este cu atat mai mare cu cat una dintre concurente are doar 20 de ani, iar cealalta 32. Telespectatorii Romantica vor vedea cine este mai rapid si mai pasionat de
shopping. Un premiu de 700RON, patru probe si o competitie de foc! Paula Chirila este invitatul special al rubricii “Stil de vedeta”. Concurentele afla cheile stilistice ale stilului "by Paula Chirila", dupa care vine provocarea: in 15 minute, cu 600 ron trebuie sa construiasca o tinuta potrivita Paulei (pot pastra de la vedeta doar o piesa din tinuta; pot lua maxim trei piese si un accesoriu).

Despre “sarea si piperul” unei garderobe, despre accesorii si despre cum pot valoriza sau distruge acestea o tinuta, telespectatoarele Romantica vor afla in proba “Accesorii jadorabile”. Cunostintele concurentelor cu privire la trendurile actuale le vor fi testate in rubrica “Young designer” de Mirela Diaconu. Aflata la inceputul unei cariere de succes, Mirela va vorbi despre influentele anilor `80 asupra garderobelor cool din prezent si, de asemenea, va face teoria culorilor neo, modul de combinare a acestor culori si importanta lor pentru a da atitudine unei tinute. Toate acestea doar la Romantica!

Bucuresti, 05.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *