free download 78 travel guides written by experts

Echipa BBDO Romania a adjudecat trofeul Fara Cravata Karting Cup

Companiile Fara Cravata s-au intrecut timp de 3 zile intr-o cursa pasionata pe pistele de karting. Echipa BBDO Romania s-a dovedit a fi cea mai rapida si eficienta, adjudecandu-si trofeul evenimentului. Pe locul 2 si 3 s-au calificat ABN AMRO 1 si ABN AMRO 2.

Deloitte, Inter Informatics, Omnilogic, Men.In.Black, C&I RentAuto, Vector Telecom si Vector Software, ASAP International, Webstyler, SAS Institute, SCA Schoenherr si Asociatii, ABM Amro, Ipso, Porsche Romania si Porsche Bucuresti Aviatiei, BBDO Romania. Acestea sunt companiile care au acceptat provocarea cailor putere, dovedind calitati precum spiritul de echipa, rapiditatea, eficienta si dinamism. Cursa a fost foarte stransa iar emotiile au fost pe masura cursei. Rapiditatea schimbarilor, iesirile din decor, numarul de ture, steagurile sah si cronometrul au fost grijile celor 68 de membri ai echipelor.  Premiile sunt oferite de Springfield si de partenerii media Cotidianul, Supercar, PC Magazine, Cariere, Money Express si Business Standard. Evenimentul este sustinut Springfield si Biker’s Club Otopeni si partenerii media: Magic FM, 24 FUN, IQads, BestJobs, Cariere, Money Express, Business Standard, Suff, Supercar, PCMagazine, eWEEK, Business Edu, 4Cars, Cotidianul.
   
Fara Cravata este un concept al Agentiei Palette si are deja o istorie de 3 ani in care a promovat fairplay-ul si conceptul de echipa ca motor al companiei. Este primul an cand Fara Cravata a deschis portile tuturor companiilor, indiferent de domeniul de activitate, facilitand astfel networkingul si comunicarea intre companii. Companiile care au ocupat podiumul in cadrul Fara Cravata Bowling Cup 2008 sunt First Advertising Agency, urmati de Friends Advertising si BRD Sogelease. Calendarul evenimentelor Fara Cravata din 2008 mai cuprinde Fara Cravata Speedball Cup pentru luna octombrie si Fara Cravata Laser Tag Cup in noiembrie. Echipa Anului 2008 va fi aleasa in luna decembrie in cadrul unei petreceri ce va avea loc in Biker’s Club Otopeni. In cadrul ultimei competitii din acest an, probele pentru desemnarea Echipei Anului 2008 nu vor fi de natura sportiva.

Bucuresti, 05.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *