free download 78 travel guides written by experts

Adrian Enache, sustinut de fiica sa la „Te cunosc de undeva!”

Diana nu l-a recunoscut când a ieşit de la machiaj!

Adrian Enache intrã sâmbãta asta în pielea unui mafiot şi se pare cã se simte foarte bine. Artistul va fi Joe Pesci, iar transformarea e chiar 1 la 1. Şi dacã emoţiile prestaţiei nu erau suficient de mari, iatã cã Adrian are un motiv în plus sã încerce sã fie cel mai bun pe scena trasnforming show-ului: din public îl susţine chiar fiica sa. Ai putea jura cã în faţa juriului „Te cunosc de undeva” stã chiar marele actor, mai ales cã acesta nu a fost recunoscut de fiica sa, Diana, când a ieşit din cabina de machiaj. Nu rataţi sâmbãta aceasta, de la 20:30, un maraton muzical cum nu s-a mai vãzut, la „Te cunosc de undeva!”, numai la Antena 1!

Sâmbãta aceasta noi personaje de excepţie urcã pe scena super show-ului „Te cunosc de undeva!”. Ruleta i-a adus lui Adrian Enache un rol de zile mari, pentru care artistul s-a pregãtit cum a ştiut mai bine şi promite sã ţinã cont întru totul de sfaturile profesorilor sãi. Adrian va intra în pielea celebrului mafiot Joe Pesci, iar transformarea este de-a dreptul uluitoare. Fiica sa, Diana, care a venit special sã îl susţinã, a trecut pe lângã el fãrã sã îl recunoascã.

Alãturi de Joe Pesci, pe scena supershow-ului „Te cunosc de undeva!” urcã sãptãmâna aceasta Mariah Carey, Shaggy, Elena Gheorghe, Gabriel Dorobanţu, Shania Twain, Sabrina şi Tiziano Ferro , în interpretãrile de senzaţie ale celor 8 concurenţi. Nu rataţi sâmbãta aceasta, de la 20:30, un maraton muzical cum nu s-a mai vãzut, la „Te cunosc de undeva!”, numai la Antena 1!

Bucuresti, 11.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *