free download 78 travel guides written by experts

Adrian Enache i-a cucerit din nou pe juratii „Te cunosc de undeva!” cu un rol de mare rafinament

Cea de-a opta galã a supershow-ului „Te cunosc de undeva!” i-a ţinut din nou pe telespectatori alãturi de Antena 1. Cu interpretãri excepţionale şi muzicã de foarte bunã calitate, cei opt concurenţi ai transforming show-ului i-au cucerit pe telespectatori de la primul pânã la ultimul moment al show-lui. Adrian Enache a reuşit sã câştige din nou atât votul juriului, cât şi simpatia colegilor sãi cu rolul lui Dean Martin. Şi dacã pentru primul sãu premiu a trebuit sã îndure un travesti inimaginabil (Marina Voica), acum i-a cucerit pe toţi cu şarmul şi vocea sa. Emisiunea s-a impus ca lider de audienţã atât la nivelul targetului all urban, cât şi pe segmentul 18+ urban şi naţional.

Cu siguranţă, nu numai interpretarea lui Adrian Enache ci şi a celorlalţi concurenţi i-a impresionat pe cei de acasă, emisiunea impunându-se ca lider de audienţã atât la nivelul targetului all urban, cât şi pe segmentul 18+ urban şi naţional. Astfel, la nivelul targetului all urban, “Te cunosc de undeva!” a înregistrat un rating mediu de 7.6 procente şi o cotã de piaţã de 17.5%, lãsând pe locul doi programul oferit de principalul competitor, Pro TV, care a înregistrat un rating mediu de 5.7 procente şi o cotã de piaţã de 13%. În minutul de aur, la 21.08, peste 1.000.000 de telespectatori din mediul urban urmãreau un maraton muzical cum nu s-a mai vãzut pe scena “Te cunosc de undeva!”

Săptămâna viitoare, telespectatorii se vor bucura de noi transformări incredibile la „Te cunosc de undeva!”, pe scena show-ului urcând Puya – CRBL, Geri Halliwell – Lavinia, Caro Emerald – Claudia, Tom Jones – Marian, Demis Roussos Maria Buzã, Andra – Lora, Jennifer Lopez Jorge, Gusttavo Lima – Adrian Enache

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 15-54 urban, all urban, 18+ urban si national
Perioada 3 noiembrie 2012


Bucuresti, 04.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *