free download 78 travel guides written by experts

Actrita Joana Benedek gazduieste Revelionul TVR 1

Actriţa româncă Joana Benedek este una dintre gazdele show-ului de Revelion, pe care TVR 1, împreună cu Casa de producţie PRIME TIME WORLD BROADCAST, îl propune telespectatorilor săi. Ea va prezenta un program de peste patru ore în care, printre invitaţi, vor fi prezenţi mai mulţi tineri magicieni, sosiţi din Spania, care ne vor surprinde cu numere spectaculoase de hipnoză colectivă, mentalism şi prestidigitaţie.

Joana Benedek s-a născut la Bucureşti, în zodia Vărsătorului. A plecat din ţară pentru  a-şi împlini visele, stabilindu-se mai întâi în Venezuela, unde a cunoscut încă de la început succesul, ca fotomodel şi apoi ca actriţă, fiind distribuită în mai multe telenovele.

A fost invitată în America, unde a jucat într-o producţie marca Warner Bros, ocazie cu care a absolvit cursuri de artă teatrală şi cursuri de televiziune.

Începând cu 1991 colecţionează an de an premiu după premiu. Ca fotomodel: „La mejor cara”, „La mejor model publicitaria”, „Latin model of the year”, „Mejor modelo’, după care urmează cele pentru interpretare: „Mejor actriz-revelación en television del año”, ­„Mejor Actriz extranjera del año”, „Mejor Actriz del año”. Şi enumerarea lor poate continua.

Remarcată de un producător mexican, Joana a acceptat să îşi continue cariera în Mexic. Şi a fost de bun augur… Câteva dintre telenovelele de succes în care a interpretat roluri importanten sunt: Sirena, Amigas y Rivales sau Angela.

Bucuresti, 26.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *