Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Activitati caritabile si o vizita surpriza: Catalin Maruta la Ferma Vedetelor

Ziua de ieri a fost încărcată de emoții. Fermierii au primit vizita surpriză a lui Cătălin Măruță și s-au bucurat pentru câteva momente de contactul cu lumea exterioară. Cătălin a adus o misiune specială pentru cei de la Ferma Vedetelor și multe zâmbete.

Ferma Vedetelor a fost urmărită în intervalul de difuzare 20:30 – 21:27 de peste 1.6 milioane de români. În minutul de aur, de la 21:25, aproximativ 2 milioane de persoane priveau peripețiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a condus topul audiențelor cu 10.1 puncte de rating și 24.2% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi a obținut 5.2 puncte de rating și 12.5% share.

La prima oră a dimineții, fermierii au primit vizita lui nea Rață, care nu a venit singur, ci însoțit de Cătălin Măruța, cel mai cunoscut realizator de emisiuni mondene. Fermierii au fost foarte fericiți când l-au văzut pe Cătălin, care a spus: „Stați să vă zic ceva: v-am adus cafea!”. Aceste cuvinte au atras după sine strigăte de bucurie. Augustin, ca un șef adevărat, i-a prezentat acestuia ferma.

Cătălin le-a adus ingrediente și le-a dat sarcină concurenților să pregătească 100 de cornulețe pentru copii, precum și scăunele și măsuțe. „Doamne! Deci, nu mi-a venit să cred că Măruță a venit la noi!”, a spus Cristina, iar Doinița a completat: „A fost o super surpriză să îl vedem în fermă. A venit exact cu ceea ce a spus Iulia că va veni, și anume să facem acele scăunele și măsuțe pentru copii!”.

Cătălin Măruță a reușit să atingă cele mai sensibile puncte și lacrimile de dor nu au întârziat să apară: „Mi-e un dor de el de nu mai pot. Și astăzi facem măsuțe pentru copii și o să mă gândesc că aș face pentru el!” a spus Vica, gândindu-se la fiul ei. După ce a plecat Cătălin, concurenții s-au pus pe treabă pentru a finaliza la timp sarcinile date de Măruță.

Nea Rață a revenit pe scenă în Ferma Vedetelor pentru a lua scăunelele, măsuțele și cornulețele pe care fermierii le-au făcut și au filmat o scurtă prezentare pentru copii. „La sfârșit când ne uitam cu toții la scăunele și la mese, eram foarte mândri de ceea ce am făcut!”, a spus Gina.

Pentru munca lor, fermierii au primit un indiciu care i-a trimis la râu. George a fost cel care care a descoperit răvașul în copac, care le-a dezvăluit o tradiție specifică sărbătorii de Sfântul Gheorghe. Ei au ales să îl pună pe Augustin să ducă la bun sfârșit ritualul. Fermierii au făcut focul, iar Augustin a ieșit din casă îmbrăcat ca un indian, pictat pe față și cu o pană pe cap. El a făcut trei ture de fermă cu alaiul în spate, a sărit peste foc și a ars obiectele personale ale colegilor pentru a alunga spiritele rele. Printre lucrurile pe care au ales să le sacrifice au fost: o sfoară împletită, poze cu cățelul, șoseste sau lenjerie intimă.

După îndeplinirea ritualului, fermierii au fugit la oi pentru a descoperi premiul cel mare: un pui! Astfel, după multe zile fără carne, ei au primit ce și-au dorit.

În ediția de sâmbătă, de la 22:15, telespectatorii vor descoperi reacțiile copiilor la primirea cadourilor din partea fermierilor, livrate de Cătălin Măruță și Iulia Vântur. Tot sâmbătă, cel mai aprig duel va fi pus în scenă și vom vedea ce probe a ales Ionuț pentru un duel „cât se poate de bărbătesc”.

Toate edițiile Ferma Vedetelor pot fi urmărite și pe voyo.ro.

Bucuresti, 24.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *