Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Acces Direct i-a reunit ieri familia lui Andrei Leonte si a castigat

marele premiu al telespectatorilor

Echipa Acces Direct i-a fãcut ieri o mare surprizã câştigãtorului X Factor, Andrei Leonte, reunindu-I familia. Simona Gherghe i-a adus pe pãrinţii proaspãtului milionar tocmai din Italia şi a câştigat astfel marele premiu al telespectatorilor, care au clasat emisiunea pe primul loc în topul audienţelor, atât la nivelul targetului commercial 15-54, cât şi pe segmentul all urban.

Andrei Leonte, câştigãtorul X Factor, a avut parte ieri de o surprizã extraordinarã în platoul Acces Direct. Simona Gherghe i-a adus pe pãrinţii proaspãtului milionar tocmai din Italia, pentru a trãi împreunã bucuria fiului lor, care tocmai a intrat în posesia marelui premiu de la X Factor,în valoare de 200.000 de euro. Îndrãgita moderatoare a câştigat marele premiu al telespectatorilor, care au clasat emisiunea Acces Direct pe primul loc în topul audienţelor, atât la nivelul targetului commercial 15-54, cât şi pe segmentul all urban.

Astfel, emisiunea moderatã de Simona Gherghe a înregistrat ieri la nivelul targetului 15-54 urban o cotã de piaţã de 18,9% şi un rating mediu de 4,2 procente, în timp ce programul oferit de Pro Tv a înregistrat o cotã de piaţã de 18,2% şi un rating mediu de 4 procente.

Şi la nivelul targetului all urban, Antena 1 an fost prima opţiune a românilor, înregistrând o cotã de piaţã de 17,5% şi un rating mediu de 4,4 procente. În minutul de aur, la 18:17, emisiunea Acces Direct a fost urmãrit de peste 750.000 de telespectatori din mediul urban, mai mult decât dublu faţã de cei care în acelaşi timp urmãreau programul oferit de principalul competitor, Pro TV.

În aceastã searã, de la 22.15, Simona Gherghe revine cu o ediţie senzaţionalã Acces Direct. Dupã ce concurentele reality show-ului Burlacul au decis sã îşi ia soarta în propriile mâini, Simona Gherghe, alãturi de toţii protagoniştii de pânã acum ai show-urilor Burlacul şi Burlãciţa, va dezvãlui cine este cel mai nou Burlac al României. Aflã toate detaliile într-o ediţie specialã Acces Direct, în aceastã searã, de la 22.15, numai la Antena 1.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanţi competitori pe piaţa media din România, statut câştigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a ţinut mereu aproape. Cu o echipă de oameni deosebiţi în spatele camerelor, cu vedete îndrăgite şi formate de succes, Antena 1 îşi menţine poziţia de lider în programe de divertisment, dând viaţă spectacolului şi oferind inspiraţie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media românesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanţa rămâne o valoare constantă.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe targeturile 15-54 U si all urban
Perioada 11 aprilie 2012

Bucuresti, 12.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *