free download 78 travel guides written by experts

Acces Direct a batut Happy hour

Simona Gherghe a debutat în forţă la cârma emisunii de divertisment Acces direct, reuşind de la prima emisie să învingă concurenţa cu un subiect în exclusivitate. Părinţii Mădălinei Manole s-au aflat în platoul emisiunii şi au povestit amănunte neştiute de nimeni despre viaţa regretatei soliste.

Noul sezon Acces direct, cu Simona Gherghe în ipostaza de moderator, a pornit cu dreptul, Antena 1 înregistrând audienţe mai mari decât postul Pro Tv, în intervalul orar în care acesta a difuzat emisiunea Happy Hour, la nivelul targetului all urban.

Astfel, în intervalul 17.42 -18.59, Acces direct a fost lider de piaţă pe targetul all urban, cu un rating de 4.7 procente şi o cotă de piaţă de 18.5%, în vreme ce emisiunea moderată de Cătălin Măruţă a înregistrat 4.3% rating şi 17% cotă de piaţă. Postul Pro Tv nu a reuşit să se impună în fruntea clasamentului de audienţă, în ciuda faptului că presa anunţa că postul din Pache Protopopescu ar fi plătit 1 milion de dolari pentru a-l aduce pe singurul bărbat însărcinat din lume în platoul emisiunii.

Simona Gherghe i-a avut invitaţi în cea de-a doua parte a emisunii, pe părinţii Mădălinei Manole care au simţit nevoia să clarifice o parte dintre lucrurile pe care soţul artistei sau presa le-a afirmat după nefericitul eveniment din luna iulie. Aceştia au declarat pentru Acces direct că nu îşi doresc averea fiicei lor, ci doar să “cureţe” imaginea artistei şi au făcut declaraţii uluitoare în timpul conversaţiei de aseară cu Simona Gherghe.

Ion şi Eugenia Manole se vor afla şi în această seară la Acces Direct unde vor continua să facă dezvăluiri şocante despre trecutul fiicei lor. Telespectatorii îi pot revedea, alături de Simona Gherghe, de la ora 17.00, la Antena 1.

Sursa:GfK Romania S.R.L.           
Copyright: ARMADATA S.R.L.           
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1           
Analiza este facuta pe target-ul: all urban      
Perioada:30 august 2010         

Bucuresti, 31.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *