free download 78 travel guides written by experts

Absolutul clipelor este surprins de Catia Maxim in “Clipe salvate”

Catia Maxim a publicat cel de-al doilea volum al sau – “Clipe salvate”. Dupa debutul cu Inca un pas, roman bine primit de public cu personaje care au dat nastere deja unor dezbateri prin reactiile lor, Clipe salvate reprezinta un volum in care sunt reunite sapte povestiri, sapte trairi, sapte situatii comune sau speciale.

Volumul de proze a aparut la Editura Nicol si poate fi achizitionat in librariile.care fac parte din Centrul de librarii Bucuresti si on-line de pe site-ul www.universulcartii.ro  . “Clipe salvate surprinde trairi speciale ale personajelor ce usor pot fi intalnite si in realitate. Veti vedea fantasme, veti citi despre Simpla alchimie, Insomnie, Bancherul  in unele povesti desprinse din realitate insa care isi pastreaza o doza buna de imaginatie. “Sper ca si acest volum sa fie cautat de cititori si mai ales lecturat cu placere si astept reactii de orice fel pe blogul meu” – Pe canapeaua Catiei” a marturisit Catia Maxim.

Scurte povestiri, personaje diferite, destine diferite. Si totusi exista ceva care le leaga. Si astfel devin asemanatoare. In fapt e vorba de dorinta lor, simpla si nevinovata de a  comunica, de a merge catre lumina si mai ales de a privi in fiecare dimineata Rasaritul, soarele minunat si in felul asta de a primi caldura si stralucirea de la el. Sunt femei care au depasit prima tinerete si parca acum stiu mai bine ce vor.

Catia Maxim a debutat ca autor in Romania in 2007 cu romanul Inca un pas. 2008 aduce deja al doilea volum al sau, Clipe salvate. Descopera la anii maturitatii ca ii place sa scrie. Nascuta in Bucuresti, absolventa a facultatii de litere, a fost cativa ani profesor de limba romana, dupa care a parasit invatamantul. A lucrat la o editura pentru copii, la corectura, apoi in cadrul redactiei. 

Bucuresti, 25.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *