metalshow

Spin Communications isi ia mobila de la Neoset

Neoset a ales agentia de relatii publice Spin Communications pentru consultanta in comunicare. 

Luna martie a adus echipei Spin Communications multa treaba, pentru ca, de data aceasta, curatenia de primavara a insemnat chiar redecorarea biroulu! Lucru normal, daca ne gandim ca Neoset, cel mai nou client castigat de agentia de relatii publice, ofera solutii integrate de decorare a casei sau a biroului. “Ca sa aduci un suflu nou in business intotdeauna este o idea buna sa mai ceri o parere. Am ales Spin Communications pentru ca au venit cu propuneri originale si pentru ca au o maniera profesionista de a trata lucrurile. Sunt sigur ca va fi un partener de nadejde in numeroasele proiecte pe care le avem in plan pentru acest an”, a spus Dimitris Zivopoulos, International Business Director Neoset.

Spin Communications se va ocupa de gestionarea comunicarii corporate, dar si de brand pentru producatorul de mobila. E vorba de planificarea strategica a planului de comunicare 2008, reputation management, gestionarea posibilelor situatii de criza, propunerea de proiecte de responsabilitate sociala, management de evenimente, media relations etc.

“Neoset este un cont ofertant, care te inspira imediat. Cred ca ideile creative, destinate unui public bine selectat, la momentul potrivit, pot aduce multe beneficii producatorului de mobila cu cea mai mare vechime de pe piata romaneasca. Ne bucuram ca ni s-a acordat incredere si suntem convinsi ca vom duce la bun sfarsit multe proiecte interesante impreuna”, a declarat Ruxandra Florea, Country Manager Spin Communications. 

Bucuresti, 25.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *