free download 78 travel guides written by experts

Absolut Gallery / Galeria Absolut

Galeria ABSOLUT îşi deschide porţile în perioada 23mai – 21 iunie în cadrul Bienalei Internaţionale de Artă Contemporană Bucureşti.

Galeria aflată în Muzeul Naţional de Geologie va găzdui lucrările artiştilor Dinu Li, Mikael Lundberg, Lauri Astala, hackitectura.net, Lia Perjovschi şi Christina McPhee. Lucrările de artă au fost alese în spiritul ABSOLUT de către curatorii suedezi ai Bienalei Jan-Erik Lundsrtom şi Johan Sjostrom. Încă de la prima colaborare cu Andy Warhol din 1985, faimosul părinte al artei pop şi al picturilor cu Marylin Monroe, ABSOLUT a colaborat cu artişti extraordinari precum Maurizio Cattelan şi Louise Bourgeoise, combinând atât tradiţia marilor maeştri, cât şi viziunea orientată continuu spre noutate.

În 2003, ABSOLUT a devenit primul brand invitat ca expozant oficial în cadrul spaţiului dedicat Suediei la Bienala din Veneţia. 

Ca o continuare firească a drumului său în artă, anul acesta, ABSOLUT s-a alăturat Bienalei Internaţionale de Artă Contemporană Bucureşti.
“De la ediţiile trecute începusem să căutăm un brand care să aibă un trecut în acest domeniu, cu care să împărtăşim aceleaşi valori. Deoarece ABSOLUT are tradiţie în susţinerea artei contemporane am fost deosebit de încântat în momentul în care ABSOLUT s-a alăturat echipei noastre.” – a declarat Eugen Rădescu, Director al Bienalei.

La New-York, Tokyo, Paris, Rio de Janeiro sau Bucuresti, ABSOLUT VODKA are acelasi gust, aceeasi imagine, aceeasi sticla. ABSOLUT a fost exportata pentru prima data in anul 1979.

Bucuresti, 02.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *