free download 78 travel guides written by experts

A treia editie Digital Divas by AVON, cea mai mare conferinta de lifestyle

În data de 3 iunie 2014 va avea loc cea de-a treia ediție Digital Divas by AVON, cel mai așteptat eveniment adresat comunității online de fashion și beauty. Loredana Groza, Raluca Kișescu, Andreea Bădală, Dana Sota și Maurice Munteanu sunt numai câteva dintre personalitățile care se vor reuni anul acesta la Palatul Ghika. Invitata specială a acestei ediții va fi Lucy de Boer, creatoarea blogului Lovely by Lucy, care, la numai câțiva ani de la apariție, a devenit un nume sonor în blogosfera internațională de fashion.

AVON își dorește și în acest an să valorifice și să susțină importanța online-ului feminin, punând în valoare zonele de beauty și fashion. Poveștile inspiraționale, rețetele de succes ale celor mai renumiți bloggeri, dar și sfaturile profesioniștilor vor porni în acest an de la tema brandingului personal.

Despre branding personal și succes internațional va povesti și Lovely by Lucy, creatoarea blogului Lovely by Lucy, care și-a transformat pasiunea pentru modă într-un stil de viață apreciat de mii de fani. În numai câțiva ani de activitate, tânăra din Olanda a reușit să-și surprindă colegii și să obțină nenumărați cititori în mediul online, dar și nominalizări la competiții dedicate blogosferei internaționale de fashion.

„Mă simt onorată să mă număr printre speakerii acestei ediții Digital Divas. E o mare bucurie să observ că bloggerii de fashion și beauty sunt recunoscuți ca influenceri și că au o astfel de oportunitate de networking, atât de importantă pentru blogosfera internațională de profil.”, a declarat Lucy de Boer. „Sunt nerăbdătoare să aflu poveștile celorlalți speakeri, să îi cunosc pe cei mai renumiți bloggeri din România și să schimb impresii cu toți participanții. 3 iunie va fi o zi plină de inspirație pentru mine!”, a adăugat creatoarea blogului Lovely by Lucy.

La finalul conferinței va avea loc gala de premiere Digital Divas Awards, care își propune să recompenseze valorile din online-ului feminin românesc. Ediția de anul acesta aduce o categorie nouă – Best Bloggers for Social Causes, jurizată de experți din domeniile social media și CSR.

Participarea se poate face pe baza unei invitații solicitate pe site-ul evenimentului, iar mai multe informații despre eveniment sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.digitaldivas.ro.

Bucuresti, 29.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *