Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

A doua fază a THE BRIDGE, în valoare de 55 de milioane de euro, certificată LEED Platinum

· Forte Partners continuă dezvoltarea fazei a treia a THE BRIDGE, precum și administrarea proiectului office, activitate ce va continua până la finalizarea lucrărilor

Forte Partners anunță obținerea certificării LEED Platinum pentru clădirea de birouri THE BRIDGE 2, finalizată și închiriată în proporție de 100%. Prima fază a proiectului office a primit certificarea LEED Platinum cu scorul 82.

„A doua fază a THE BRIDGE, o clădire dezvoltată de Forte Partners, în valoare de 55 de milioane de euro, a obținut certificarea LEED Platinum, cu scorul 84, în urma evaluării în funcție de șapte criterii și anume sustenabilitatea proiectului, eficiența consumului de apă, eficiența energetică și a climatizării, materiale și resurse utilizate, calitatea mediului interior, inovație și priorități locale de mediu”, a declarat Geo Mărgescu, CEO și cofondator Forte Partners. „În toate proiectele pe care le dezvoltăm, punem în prim-plan arhitectura, funcționalitatea și eficiența energetică, iar fiecare clădire Forte Partners este un micro-univers, în care adresăm mai multe nevoi. Avem în vedere atât spațiile propriu-zise de birouri, cât și spațiile comune pentru angajați – de la spații verzi, la zonele de relaxare, cantine –, precum și calitatea aerului sau a modului în care este utilizată lumina naturală.”

Geo Mărgescu, CEO Forte Partners

Anul trecut, în luna august, Forte Partners a semnat vânzarea integrală a proiectului de birouri THE BRIDGE către grupul Dedeman, consemnând cea mai importantă tranzacție de real estate din 2018. Prima fază a fost închiriată integral către chiriași precum BCR și IBM. A doua fază, cu o suprafață totală închiriabilă de 21.000 de metri pătrați este finalizată, închiriată 100% si predată chiriașilor, printre care se numără companii precum UPC, Schlumberger și Medicover.

Prima fază a proiectul de birouri THE BRIDGE a primit recent certificarea LEED Platinum, cu cel mai ridicat scor de certificare LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) acordat de US Green Building Council (USGBC) unei proprietăți din România până la acea dată.

The Bridge

Forte Partners, fondat în 2014, este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari de pe piață. Compania a dezvoltat până în prezent un portofoliu de proiecte în valoare de peste 200 de milioane de euro, atât în sectorul de birouri, cât și în cel rezidențial, și are în curs de dezvoltare proiecte de încă 200 de milioane de euro.

Forte Partners a dezvoltat clădirile de birouri Ștefan cel Mare Building și The Bridge 1, The Bridge 2 precum și proiectul rezidențial Londra 27 și are în derulare proiectul rezidențial Aviației Park, clădirea The Bridge 3 și proiectele de birouri Matei Millo Boutique Offices și U-Center. Proiectele Forte Partners au primit recunoaștere națională și internațională pentru calitatea arhitecturii – Londra 27 a obținut premiul ”Arhitectura locuinței” la Anuala de Arhitectură 2017, iar Ștefan cel Mare Building a primit The American Architecture Prize 2017 și Best Small Office Development of the Year. Pentru mai multe informații despre Forte Partners, vizitați website-ul companiei: www.fortepartners.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *