metalshow

A doua decalare pentru depunerea ofertelor pentru privatizarea S.C. AVIOANE Craiova S.A.

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a decis, pentru a doua oară, decalarea termenului de depunere a ofertelor de cumpărare a pachetului de acţiuni deţinut la S.C. AVIOANE CRAIOVA S.A. pentru data de 30 ianuarie 2009, ora 10,00. AVAS a hotărât decalarea pentru a doua oară a termenului de depunere ca urmare a solicitării venite din partea unui potenţial investitor ce a achiziţionat Dosarul de Prezentare, respectiv Alenia Aeronautica Italia.

Până în prezent, au fost achiziţionate două Dosare de Prezentare de către doi potenţiali investitori, respectiv Alenia Aeronautica Italia şi EPS Inc. Tinton Falls SUA, sucursala Bucureşti.

Documentele de participare se vor deschide în data de 30.01.2009, ora 12,00, la sediul AVAS din Bucureşti, str. Promoroacă  nr. 9 -11, sector 1, et. 4, în prezenţa tuturor ofertanţilor.

Perioada de acces la Camera de date organizată la sediul  S.C. AVIOANE CRAIOVA S.A. se prelungeşte până la data de 29.01.2009, inclusiv.

Celelalte elemente ale anunţului de vânzare publicat în presa internă, cât şi în cea internaţională, în data de 20.10.2008, rămân neschimbate.

Bucuresti, 09.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *