free download 78 travel guides written by experts

Traficul in Virtual Bucharest a depasit pragul de 20.000

20.296, aceasta a fost limita maximă a traficului în Virtual Bucharest. Pragul a fost atins în zilele de 1 şi de 2 decembrie, când Virtual Bucharest, replica 3D a centrului Bucureştiului real, a găzduit petreceri şi alte evenimente speciale cu ocazia Sărbătorii Naţionale a românilor. In prima săptămână de la lansare, media traficului înregistrat a fost de 16.350.

Comunitatea românilor din Virtual Bucharest s-a bucurat pe 1 Decembrie de o petrecere cu specific naţional, cu steaguri, petreceri live şi concursuri interactive. Campania de Free Hugs, desfăşurată de lumebuna.ro, a avut o replică inclusiv în Virtual Bucharest. Pe data de 6 decembrie, simultan cu Bucureştiul real, s-au aprins luminile de Crăciun în Virtual Bucharest.

“Începem să construim o comunitate autentică de români. Până acum, am organizat evenimente pentru ei şi am avut petreceri live în fiecare seară. Am pregătit inclusiv prima petrecere surpriză pentru ziua de naştere a unei membre a comunităţii. În plus, au fost deschise primele magazine din Virtual Bucharest de către români dornici să se implice activ în promovarea României prin intermediul Second Life ” a declarat Aura Tatu Business Developer Chase Corp.

Pe lângă evenimente, prima săptămână în Virtual Bucharest a însemnat şi cadrul în care a fost realizat un nou film, primul film din Capitala virtuală pe care îl gasiti aici: //www.youtube.com/watch?v=onMpTSOGLFU.

„De luni, Virtual Bucharest a intrat în reţeaua Sister Cities (//www.sistercitiessl.com/members.htm). Este vorba de oraşele reale care au o replică virtuală în platforma Second Life. Practic, această reţea oferă utilizatorilor care doresc să viziteze oraşele virtuale, informaţii şi link-uri de acces direct în peste 25 de locaţii interconectate din Second Life, inclusiv în Orientation Island. Suntem foarte mândrii că facem parte din această reţea. Am înscris practic Bucureştiul pe harta oraşelor avangardiste, cu replici în spaţiul virtual, alături de Dublin, Londra, Milano, Torino, Berlin etc”a declarat Aura Tatu Business Developer Chase Corp.

Bucuresti, 09.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *