5 avantaje de care poti sa beneficiezi cand cumperi RCA online

Orice proprietar de autoturism trebuie sa se preocupe si de achizitionarea unei asigurari RCA, o polita obligatorie prin lege. De regula, proprietarii autoturismelor cauta o asigurare RCA ieftina pentru a se bucura de avantajele oferite si pentru a fi in deplina legalitate. Este posibil sa si reuseasca sa faca o astfel de achizitie? In mod cert, da!

Potrivit Romasig.ro, posibilitatea de a incheia o polita de Raspundere Civila Auto online asigura mai multe avantaje decat si-ar putea imagina proprietarii autoturismelor – avantaje sustinute de argumente clare, veridice si convingatoare.

laptop

sursa foto: Unsplash

Utilizarea unui calculator RCA are ca efect achizitionarea unei polite ieftine

Pana nu demult, posesorii de autoturisme nu stiau de existenta unui calculator RCA care sa le permita sa isi calculeze singuri pretul asigurarii conform unor informatii corecte de pe site-urile de specialitate. Acum, calculul asigurarii RCA este posibil si chiar indicat pentru toti cei care doresc sa gaseasca cea mai ieftina varianta de pret a acestei polite.

Site-urile de specialitate au implementate un soft care ofera toate variantele de pret oferite de companiile de colaborari cu care colaboreaza. Este necesara doar introducerea unor date corecte si concrete, informatiile fiind simplu de introdus chiar si de catre novicii in domeniul internetului.

Dintre toate companiile de asigurari, poate fi selectata aceea care ofera pretul cel mai mic

Foarte multe persoane cauta o varianta ieftina a politei RCA, dar exista inca posesori de autoturisme care prefera sa incheie o polita de asigurare cu o anumita companie pe care o prefera in acest sens.

Calculatorul RCA ofera cea mai ieftina varianta a politei RCA, precum si cea mai scumpa, practic preturile propuse de toate firmele cu care brokerul online colaboreaza sunt introduse, astfel incat proprietarului sa ii fie simplu sa aleaga cel mai mic pret.

Tarifele mici pentru politele RCA sunt justificate prin faptul ca brokerii ce lucreaza in mediul virtual nu au cheltuieli asa cum au cei din mediul fizic si nu platesc chirii, ceea ce inseamna ca o polita RCA achizitionata online poate fi mai ieftina cu pana la 10% decat cea incheiata in mediul fizic.

Achizitionarea RCA online se poate realiza in doar cateva minute

Exista cateva etape extrem de simple si de rapide ce trebuie parcurse in vederea incheierii unei asigurari auto RCA online. Este necesara identificarea brokerului online, completarea informatiilor necesare in calculatorul RCA, precum si alegerea companiei de asigurari. Ultimul pas consta in achizitionarea RCA. Aceste actiuni sunt realizabile in mai putin de 10 minute.

La sediul fix al unui broker, clientii vor petrece mai mult timp, in plus trebuie luata in calcul si distanta sediului brokerului fata de locuinta.

Polita RCA se va primi acasa intr-un timp foarte scurt

Polita RCA incheiata online la un pret foarte avantajos va fi primita de catre client acasa in maxim 24 de ore, prin intermediul serviciului de curierat rapid, la orice adresa doreste cel care a achizitionat-o, cu mentiunea ca adresa mentionata de destinatar nu trebuie sa corespunda cu cea din cartea de identitate.

Achizitia RCA online este insotita de serviciul reminder

Clientii care sunt foarte ocupati si preocupati de alte lucruri beneficiaza de un reminder in momentul in care trebuie sa reinnoiasca polita RCA pentru a nu circula in ilegalitate, cu sapte zile inainte sa expire aceasta polita.

Asadar, achizitionarea unei polite RCA online nu numai ca este cea mai ieftina, moderna si eficienta varianta pentru cumparatori, ci si o alegere buna din punct de vedere al rapiditatii cu care este livrata la domiciliu si al reminderului oferit de companii inainte de expirarea acesteia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *