free download 78 travel guides written by experts

4cars – 2 ani si 50 de numere

4cars, singura revista auto gratuita dedicata Bucurestiului auditata BRAT sarbatoreste in luna august atat 2 ani de la lansare cat si editarea a 50 de numere.

Pe langa informatiile proaspete din lumea auto pe care le-a oferit in tot acest timp, numar de numar, 4cars a fost prezenta la toate intalnirile cu publicul, nelipsind astfel de la nici un eveniment important: expozitii, lansari auto, evenimente din domeniu etc. pentru ca astfel, cele 50 de numere pe care le-a oferit publicului cititor si partenerilor sai sa aduca o dezvoltare continua a unui concept unic inceput in urma cu doi ani. Dupa ce de la numar la numar, 4cars a adus noi rubrici sau le-a dezvoltat pe cele deja existente, in functie de solicitarile cititorilor, incepand cu numarul aniversar, in revista se vor regasi cateva noi rubrici si un nou design. Astfel ca, in numarul 50 al revistei 4cars veti putea citi o prezentare a premierelor auto de la Salonul Auto de la Frankfurt precum si un drive test cu Toyota Prius – un autoturism pe atat de interesant pe cat de multe reactii a produs. Tot in acest numar puteti citi, printre numeroasele subiecte, doua materiale in rubricile nou lansate: ForBikes si 4sale.

In viitor, 4cars va oferi noi surprize, atat in revista tiparita, cat si prin intermediul paginii web a revistei:

//www.4-cars.ro. Revista isi va intari echipa editoriala si de vanzari, va lansa noi rubrici, isi va dezvolta reteaua de distributie pentru a fi cat mai aproape de cititorii sai si nu in ultimul rand va creste atat numarul de pagini cat si tirajul.

4cars va multumeste pentru ca i-ati fost alaturi de 50 de numere si doi ani, si va invita sa depanam amintiri despre revista atunci cand va implini 100 de numere sau cand o sa mai punem inca un an la vechimea revistei, timp in care asteptam scrisorile si e-mailurile dvs. pentru a intarii calitatea de revista interactiva pe care 4cars si-a castigat-o in ultimii doi ani.

 Bucuresti, 21.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *