free download 78 travel guides written by experts

4 ani Nikon in Romania

SKIN, unic importator Nikon in Romania si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei, are placerea sa anunte ca a aniversat 4 ani Nikon in Romania prin intermediul unui eveniment care a adunat peste 400 de invitati din industria foto, parteneri, fotografi profesionisti, presa de specialitate si membrii ai comunitatii Nikonistilor.

La fiecare inceput de toamna, Nikon aniverseaza inca un an petrecut alaturi de fotografii si partenerii din Romania. Ieri s-au implinit patru ani de cand Nikon se afla pe piata romaneasca. Evenimentul aniversar s-a desfasurat la Muzeul National de Arta Contemporana si a coincis cu cea mai importanta lansare a Nikon din ultimii 14 ani: anutarea noii categorii de aparate Nikon 1 si a celor doua aparate din aceasta categorie: Nikon 1 V1 si Nikon 1 J1.

Publicul din Romania a avut placerea de a avea alaturi patru invitati de marca din partea Nikon Europe BV, domnii Thomas Bechter – European Sales Manager, Toru Uematsu – Senior Manager Product Planning, Jordi Brinkman – Product Manager Consumer DSLR si Richard Leigh – Chief New Business Development Imaging Department. Prezenta lor a confirmat importanta pietei din Romania pentru Nikon Corporation.

Camil Perian, Director General SKIN, a declarant in discurul introductiv: “Suntem mandri de ceea ce am realizat in acesti 4 ani. Am reusit sa fim numarul 1 nu numai in vanzari, dar si in alte arii poate mai importante: suntem comunitatea romaneasca cea mai mare din IT&C, cu peste 54.000 de fani pe Facebook si cu unul dintre cele mai vizitate site-uri de fotografie din Romania, www.nikonisti.ro, suntem unul dintre promotorii principali ai educatiei in fotografie, organizator de workshopuri si sustinator infocat al celor mai importante cursuri foto din tara si suntem alaturi de cei mai talentati fotografi romani in expeditiile si proiectele lor fotografice”.

Momentul central al evenimentului a fost lansarea noii categorii de aparate foto Nikon 1. Acesta a fost marcat atat prin doua momente de dans ale trupei Xtrem, cat si printr-o holograma 3D de prezentare a noilor aparate, unica in Romania.

Daca la 3 ani Nikon in Romania am avut placerea de a premia membrii comunitatii nikonistilor, in acest an au fost oferite premii magazinelor partenere. Chiar daca nu toate au putut castiga un premiu, dorim sa multumim tuturor magazinelor si lanturilor de magazine: online, electro retail, dealeri foto, hipermarketuri sau de optica sportiva care au fost alaturi de noi in acesti 4 ani.

Moderatorul evenimentului, Andi Moisescu, a fost cel care l-a invitat in scena pe Smiley, primul utilizator din Romania al noului aparat Nikon 1 V1. Dupa ce a fotografiat cu aparatul timp de cateva ore inaintea evenimentului, Smiley a declarat: “Sunt un tip foarte activ, care doreste cele mai noi tehnologii. Imi place Nikon 1 V1 pentru ca e foarte rapid, e usor de folosit si pentru ca fotografiile ies mereu perfecte. Am fost surprins de modul Selector Inteligent de Fotografii care indica cea mai buna fotografie si imi ofera inca patru din care pot alege. Toate fotografiile erau bune, dar cea sugerata de aparat era intr-adevar cea mai buna. Ii astept pe iubitorii de fotografie la concertele mele. De data asta si eu le voi face poze de pe scena”.

Evenimentul s-a incheiat cu un concert extraordinar Smiley in uralele fanilor si ale prietenilor Nikon din Romania.

Bucuresti, 22.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *