free download 78 travel guides written by experts

32 de animalute si-au gasit stapani

prin intermediul evenimentului organizat de Daisy Hope

Fundatia Daisy Hope si Parcul Raiul Animalelor au organizat in datele de 6-7 mai 2006 Pet Adoptathon – Maratonul Adoptiilor, eveniment international, organizat in peste 1000 de locatii din intreaga lume, aflat cea de-a patra editie, care si-a propus gasirea de familii iubitoare pentru cat mai multi catei si pisici fara stapan.

Alaturi de cei mai frumosi catei si pisici, am avut invitati de seama care au convins participantii la eveniment sa adopte cat mai multe animalute: dna Silvia Kerim, dna dr. Ruxandra Nicolescu, Bodo (Proconsul), Catrinel Dumitrescu, Mihai Constantinescu. Cererile de adoptie au fost multe, numarul animalutelor adoptate in doar doua zile s-a ridicat la 32: 24 de catei si 8 pisicutze care au plecat sa isi faca fericiti noii stapani.

Catelusii au luat lectii de dresaj de la dresorul Leonard Sumlea, au demonstrat ca pot fi usor educati, chiar daca nu apartin unei anumite rase!  Dr. Razvan Tanasescu a dat consultatii cateilor adoptati si a raspuns tuturor intrebarilor din public.

Cine nu a reusit sa adopte un catel in perioada maratonului, este invitat in continuare sa viziteze adapostul Daisy Hope unde multe suflete asteapta sa fie luate acasa (str. Drumul Sabareni 131-137, Tel. 0728.825.532, www.daisyhope.ro).

Organizatori: Fundatia Daisy hope, Parcul Raiul Animalelor
Parteneri: Nestle Purina

Sponsori: Nestle Purina, Silvarom, Animax, Total Gravura, Best Print, Grove Hour, Artmedia Star Group, Giotto, Prosper Gaz, Gaseste-ma, Natural Design, Rendez Vous, New Europe Media, Aximex, Animal Food, Lemarco

Parteneri media: Kiss Fm, Sapte Seri, Lumea Femeilor, Pisica, Dog Magazine, Animalutze.com, Petmania, Ele.ro, Cream Of the Crop.

Despre Daisy Hope:
Fundatia adapost Daisy Hope a fost infiintata in anul 2001 ca raspuns la campania de eutanasiere a cateilor demarata cu cruzime in Bucuresti.  In prezent, in adapostul Daisy Hope se gasesc 247 de caini, sterilizati, vaccinati, care sunt tinuti in padocuri curate si ingrijite. Activitatea este bazata exclusive pe voluntariat.
In timp, Fundatia Daisy Hope a castigat increderea organizatiilor de protectie a animalelor, fiind membru al WSPA, ASPCA, ISAR, DOGSTRUST, WEBER si a obtinut locul I intr-un clasament de evaluare a adaposturilor de pe teritoriul Romaniei, Poloniei si al Slovaciei, realizat de Animal People Newspaper S.U.A. (Watchdog Report, June 2004).
Obiectivele noastre sunt:
–    Inlocuirea, in masura posibilitatilor, a activitatii de euthanasiere a cainilor fara stapan cu campanii de vaccinare, sterilizare, adoptie sau readucere in teritoriu, in conditiile legii si prin programe de colaborare cu autoritatile. Cainii care dovedesc un comportament agresiv, cainii bolnavi si catei sub sase luni sunt oferiti spre adoptie unor persoane responsabile care garanteaza ca animalul adoptat nu va ajunge inapoi pe strada.
–    Ca singura solutie pentru stoparea inmultirii necontrolate dorim implementarea unui program de sterilizare atat a cainilor fara stapan, dar si a celor cu stapani, la solicitarea sau cu acordul stapanilor.
–    Desfasurarea de activitati educative cu privire la sterilizarea animalelor de companie (caini si pisici) ca modalitatea eficienta pentru oprirea suprapopularii nedorite (inmultire necontrolata, cresterea ratei de abandon).
–    Derularea in continuare a programe de adoptii la nivel national

Bucuresti, 8.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *