Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Beau Monde mai

editie dedicata iubitoarelor de happy-end

Numai dragoste, filme… si cadouri de mii de EUR! Toate in luna mai, in revista Beau Monde – editie dedicata iubitoarelor de happy-end.

Oferta lunii mai: intr-o editie limitata, revista Beau Monde se poate cumpara si la pachet cu un film de dragoste pe DVD, la un pret special.

Viitoarele mirese vor descoperi un adevarat ghid al nuntilor cu stil in sectiunea speciala dedicata lor: machiaje, coafuri, rochii, idei de cadouri pentru lista de nunta si destinatii pentru luna de miere.

In paginile sectiunii de nunti, cititoarele vor gasi si concursuri cu premii in sejururi de miere, cadouri de nunta si produse de machiaj, in valoare totala de peste 4500 EUR – toate dedicate happy-end-urilor in alb.

Noua sectiune de cinema este o alta surpriza Beau Monde pentru aceasta luna, cu 20 de pagini despre actori, premiere si trenduri din lumea happy-end-urilor virtuale.

Toate acestea, plus cele mai noi trenduri in materie de moda si frumusete – in Beau Monde, revista despre stil, editia lunii mai.

Revista Beau Monde este editata de Sanoma-Hearst, fiind singura revista despre stil de pe piata romaneasca si o permanenta sursa de inspiratie pentru femei.

Portofoliul Sanoma-Hearst Romania cuprinde 7 reviste, dintre care 5 internationale (Cosmopolitan, FHM, National Geographic, Beau Monde si Story) si 2 romanesti (Bine! si Mami), un portal de Internet (www.startpage.ro) si 3 website-uri (www.cosmopolitan.ro, www.fhm.ro, www.mami.ro).

Bucuresti, 8.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *