free download 78 travel guides written by experts

30 octombrie – ziua portilor deschise la The Light

primul cinematograf digital din Europa

The Light, primul cinematograf digital din Romania si din Europa, isi deschide portile pe 30 octombrie in noul mall Liberty Center. Bucurestenii sunt invitati sa vina si sa viziteze spatiile cinematografului in cadrul unui program special dedicat acestora. John Sullivan, partener The Light: “Pe 30 octombrie este ziua portilor deschise la The Light. Asteptam publicul sa ne viziteze si sa vada care este propunerea noastra de cinema, care este conceptul The Light. Toate salile vor fi deschise publicului, iar pe ecrane vom avea proiectii digitale care vor arata spectatorilor care sunt atuurile tehnologiei digitale in ceea ce priveste calitatea imaginii si a sunetului unui film. Proiectiile propriu-zise de filme vor incepe pe 31 octombrie. Suntem pregatiti sa oferim publicului un nou concept de petrecere a timpului liber, care integreaza intr-un tot o experienta cinematografica de exceptie cu momente de relaxare in spatiile luxoase de tip lounge de la The Light”.

The Light este un complex care cuprinde 7 sali de cinema, un caffe-bar ultramodern si bine echipat, spatii de tip lounge, precum si 2 sali de conferinte. Un spatiu care totalizeaza 4000mp si care a fost conceput de binecunoscuta companie internationala de arhitectura Douglas Wallace.

Salile de cinematograf sunt dotate cu echipamente integral digitale si care permit si proiectie in sistemul 3D. Capacitatea totala a salilor este de 1200 de spectatori. Fotoliile, realizate de Quinette, lider mondial in productia de fotolii pentru cinematografe, au un design ce permite spectatorilor sa stea foarte confortabil.

Publicul va avea surpriza sa descopere ca vizionarea unui film in sistem integral digital inseamna in primul rand o imagine buna, clara si frumoasa, la care se adauga un sunet de calitate, asa cum nu a mai intalnit pana acum. Salile au fost concepute astfel incat, indiferent de locul pe care il ai in sala, sa ai parte de cea mai buna vizionare.

Cafeneaua, barul si spatiile de relaxare, inclusiv numeroasele separeuri prevazute cu plasme, vor oferi publicului posibilitatea sa petreaca aici momente placute cu familia sau prietenii. The Light are propria sa patiserie, unde vizitatorii pot gasi oricand produse proaspete, alaturi de o cafea foarte buna si multe alte alte bauturi.

In primele saptamani, The Light isi asteapta spectatorii cu o oferta speciala de filme in proiectie digitala sau 3D, cum ar fi Hellboy II, Eagle Eye, Pineapple Express, Death Race, Kung Fu Panda, Wanted, dar si cu o premiera in exclusivitate pentru Romania ce va fi anuntata foarte curand.

The Light va implementa o politica inovatoare in privinta pretului biletelor, fiind primul cinematograf din Romania cu o oferta de bilete care sa permita accesul tuturor in salile de cinema. Vor avea loc promotii pentru familiile cu copii, dar si promotii pentru cei care, dupa ce au vizionat un film la The Light, vor dori sa revina si la alte filme. De exemplu, familile cu 2 sau 3 copii vor avea reduceri de pana la 40% la costul total al biletelor.

The Light este si primul cinematograf din Romania unde spectatorii vor putea cumpara bilete online. Acestia sunt invitati sa acceseze www.thelightcinemas.ro si sa isi cumpere biletele direct.

Cinematograful the Light este situat in complexul Liberty Center, Calea Progresului 151-171. Spectacolele incep in fiecare zi la orele 11 si se incheie foarte tarziu in noapte, mai ales in weekend.

Bucuresti, 24.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *