free download 78 travel guides written by experts

3 Zile de petreceri Valentines Day la Restaurant Taj

TE IUBESC , in orice limba ar fi spus este motivul pentru care sarbatorim Valentines Day, in orice colţ de lume ne-am afla, chiar şi in limba hindi, limba vechilor maharajahi, a fachirilor şi a poveştilor de dragoste.

Restaurantul Taj, va sarbatori alaturi de cei care işi declara iubirea in ziua de Sf. Valentin, printr-o petrecere de 3 zile, intr-un decor spectaculos,cu un meniu atent selectat şi şampanie din partea casei.De asemenea in zilele de 12- 14 februarie va vor incanta şi va veţi delecta cu un program artistic de inalta ţinuta si numeroase momente de muzica live susţinute de MANDALAY, şi nu numai..

Mareţia palatului Taj Mahal reprezinta cultura Indiei in toata lumea. Imprumutandu-i numele, Restaurantul Taj s-a obligat inca de la deschidere sa reprezinte sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti. Ca o incununare a eforturilor depuse in cei 8 ani de prezenta in peisajul bucureştean, restaurantul Taj a caştigat titlul de "Cel mai bun restaurant indian din Bucureşti" in 2009 şi 2010, decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a caştigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucureşti”.

Am dori ca aceste 3 zile sa fie inceputul unei prietenii, sa intrati alaturi de noi intr-o lume in care gusturile va vor fi rasfaţate de savori inedite şi in care veti putea fi protagoniştii unor istorii fabuloase, pline de farmecul exotic al Indiei dintotdeauna.Va vom spune deci…

"Phir Seva Ka Mauka Dijiye!"
… adica dorim sa va reintalnim!

Bucuresti, 03.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *