free download 78 travel guides written by experts

2Parale: Black Friday a adus magazinelor online de 15 ori mai multe vanzari

Prin 2Parale, cea mai mare rețea de afiliere din România, s-au generat de 15 ori mai multe vânzări de Black Friday decât într-o zi obișnuită de vineri. Cele peste 200 de magazine online din 2Parale au înregistrat într-o singură zi 9.477 de comenzi în valoare de 3,2 milioane de lei.

Comparativ cu o zi de vineri obișnuită, vânzările magazinelor online au crescut fulminant, în special după primele ore ale zilei de 23 noiembrie. La finalul zilei, prin intermediul 2Parale și al celor peste 14.600 de afiliați din rețea, advertiserii au putut contabiliza comenzi online în valoare de 3,2 milioane de lei. Pentru afiliații din 2Parale vânzările generate de Black Friday au adus comisioane de circa 156.000 de lei (35.000 de euro).

Traficul magazinelor online din 2Parale a crescut spectaculos încă de joi și a culminat pe 23 noiembrie. Numai prin intermediul 2Parale, acestea au primit 1,13 milioane de click-uri în 24 de ore, volum care depășește traficul generat pe perioada a două săptămâni.

”Năucitor este un cuvânt care poate descrie tot ce s-a întâmplat de Black Friday, după cum a declarat și unul dintre advertiserii din 2Parale după vizualizarea rezultatelor aduse de noi. A fost o acțiune de marketing fără precedent în online-ul românesc, care dovedește potențialul piețelor de comerț electronic, respectiv afiliere. A fost o zi pentru care noi ne-am pregătit cu cea mai mare seriozitate și credem că rezultatele s-au văzut”, spune Dorin Boerescu, CEO 2Parale.

Pe tot parcursul zilei, site-ul 2parale.ro a fost funcțional mai bine de 99,8% din timp, mai precis 1.437 de minute, în condițiile în care multe magazine online nu au putut fi accesate din cauza volumului mare de trafic.

Ce s-a cumpărat de Black Friday

Cele mai cumpărate produse de Black Friday, prin intermediul 2Parale, au fost cărțile, produsele IT&C, hainele, încălțămintea și accesoriile, în condițiile în care au existat promoții chiar și de 90%. Magazinele de top au vândut în câteva ore cât întreaga rețea de advertiseri din 2Parale într-o zi obișnuită. Mai multe informații sunt disponibile pe blog.2parale.ro.

Bucuresti, 26.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *