Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

2activePR zboara cu stil alaturi de British Airways

Începând cu luna octombrie a acestui an, 2activePR gestionează contul de PR al companiei British Airways România, în urma unui pitch internaţional câştigat de Fleishman-Hillard, reţeaua la care este afiliată 2activePR.

2activePR va oferi companiei British Airways atât servicii de comunicare corporate, cât şi de produs. De asemenea, 2activePR va organiza evenimentele pentru presă, lansările noilor rute şi va oferi consultanţă în managementul crizei, precum şi implementarea acestor proiecte specifice. 

Emil Delibashev, Directorul Comercial al British Airways pe zona Balcani a declarat: „În prezent, industria aeriană globală este foarte competitivă, supusă unor reglementări stricte şi expusă intens schimbărilor în comportamentul şi încrederea consumatorilor. Mediul economic actual este astfel plin de noi provocări şi suntem încrezători că Fleishman-Hillard şi 2activePR în România vor putea identifica oportunităţile de dezvoltare pe termen lung.”

Activităţile de comunicare pentru prezentarea serviciilor premium oferite de British Airways, dar şi a ofertelor promoţionale vor for priorităţile agenţiei 2activePR.

Corina Bârlădeanu, General Manager 2activePR a adăugat: „Suntem bucuroşi că vom putea pune în practică anii de experinţă în industrie, precum şi expertiza noastră cu brandurile premium. British Airways este un client de vis, iar visul nostru este de a zbura cât mai sus cu putinţă.”

Bucuresti, 24.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *