free download 78 travel guides written by experts

29 țări și-au înscris filmele la ediția a 4-a Arkadia ShortFest

Dacă anul trecut scurt-metraje din 13 țări, de pe 3 continente, au fost vizionate în cadrul celei de-a 3-a ediții a Festivalului Internațional de Film Arkadia ShortFest, în cea de-a 4-a ediție a festivalului, cineaști din 29 țări, de pe 6 continente (Africa, Asia, Australia, Europa, America de Nord și America de Sud) și-au înscris filmele în competiția Arkadia ShortFest. Selecția finală a scurt-metrajelor va fi anunțată în scurt timp și va fi publicată pe site-ul oficial.

Iubitorii de cultură se vor putea bucura la a 4-a ediție a festivalului de 3 zile de proiecții de film, expoziții de artă și dezbateri. Arkadia ShortFest propune pentru anul acesta două secțiuni de festival, ambele cu deschidere internațională – una competițională (scurt-metraj studențesc de ficțiune) și una necompetițională (scurt-metraj profesionist de ficțiune, documentar sau animație).

Arkadia ShortFest 2017

Publicul va vedea și la această ediție selecții ale celor mai bune scurt-metraje din alte mari festivaluri internaționale și din lumea cinematografică latină. În acest sens, anul acesta listei de parteneri se alătură Institutul Cervantes cu cele mai noi scurt-metraje în limba spaniolă. Continuând tradiția, în cadrul festivalului vor rula și proiecții destinate copiilor, selecția fiind propusă de KINOdiseea. ÉCU – The European Independent Film Festival se numără și anul acesta printre partenerii Arkadia ShortFest, completând proiecțiile din program.

Ediția a 4-a Arkadia ShortFest se va desfășura în perioada 1-3 septembrie, în deja binecunoscutul spațiu neconvențional al Uzinelor Camexip (Băicoi, Prahova).

Festivalul de film Arkadia ShortFest este organizat de Asociația Culturală Arkadia, în parteneriat cu Camexip SA, cu sprijinul Primăriei Băicoi.

Sprijinit de: Colorgrade, Alfaromtrans, Shop4Office, Final Distribution.
Parteneri: ÉCU – The European Independent Film Festival, KINOdiseea, UNATC, Asociația Follow Art.

Detalii: www.arkadiashortfest.ro.

Ne puteți urmări pe Facebook: Arkadia ShortFest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *