free download 78 travel guides written by experts

25 de consultanti ai ASCENTA au primit certificare internationala SAP

ASCENTA, divizia de consultanţă şi servicii IT a Softwin anunţă finalizarea unui program de training şi specializare pentru 25 de angajaţi. Programul de pregătire, denumit „Dezvoltarea competenţelor de consultanţă în software din piaţa românească – Training SAP la Softwin” a fost derulat de ASCENTA, în parteneriat cu una dintre cele mai importante companii de instruire din Germania, WBS TRAINING, furnizor acreditat SAP, cu o experienţă de peste 20 de ani în traininguri şi implementări de soluţii ERP (Enterprise Resource Planning).

Cursurile s-au desfăşurat pe parcursul a 10 luni şi au vizat dezvoltarea competenţelor în domenii ce ţin de tehnica avansată şi consultanţă pentru sisteme software integrate, pe diverse module de ERP: SD, MM, FI/CO, HR si Middleware – Portal / NetWeaver.

Proiectul a beneficiat de un buget de aproximativ 100.000 de euro şi a fost finanţat prin linia de fonduri nerambursabile a Programului Naţional PHARE 2005, Coeziune Economică şi Socială, componenta Dezvoltarea Resurselor Umane, „Promovarea învăţării continue pe parcursul întregii vieţi pentru calificarea şi recalificarea forţei de muncă”.

 „Iniţierea acestor proiecte de training pornesc din nevoia adaptării consultanţilor la cerinţele mereu în schimbare ale mediului de afaceri. Utilizarea metodelor, tehnicilor şi instrumentelor avansate de implementare a soluţiilor SAP vor fi generalizate la nivelul tuturor consultanţilor ASCENTA, astfel încît toată echipa să lucreze în condiţiile impuse de acest demers” a declarat Horaţiu Berdilă, director general ASCENTA.

Bucuresti, 30.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *