free download 78 travel guides written by experts

Medical Finance – contracte de 15 milioane de euro in 2008

Medical Finance S.A., lider pe piaţa din România în integrarea de soluţii tehnico-financiare pentru domeniul medical, a anunţat că la finalul trimestrului trei al anului fiscal 2008 avea proiecte aprobate în valoare de 13 milioane de euro. Targetul de vânzări al companiei pentru 2008 este de 15 milioane de euro.

Ca urmare a strategiei de business, compania a avut o rată de dezvoltare mai mare decât cea a pieţei. Vânzările companiei au înregistrat o creştere continuă. Conform estimărilor, până la sfârşitul anului acestea se vor tripla în comparaţie cu cele de anul trecut.

„Rezultatele excelente înregistrate de companie în trimestrul trei se datorează atitudinii profesioniste a echipei Medical Finance, timpului scurt de răspuns pentru aprobarea unui proiect şi soluţiilor eficiente pe care le oferim», a declarat dl.Daniel Badic, director executiv al Medical Finance. «Ne propunem să atingem o cifră de afaceri de 15 milioane de euro pentru anul 2008, în condiţiile în care piaţa de echipament medical privat din ţara noastră este estimată la peste 60 milioane de euro”, a completat dl.Badic.

În trimestrul trei, compania a finalizat investiţia la spitalul privat Pelican din Oradea – o investiţie de 15 milioane de euro. Spitalul se întinde pe un spaţiu de 3300 mp, distibuiţi pe 4 nivele. Are o capacitate de 54 de paturi, bloc operator cu 5 săli de intervenţie, centru de radiologie / imagistică şi serviciu de ambulanţă.

Bucuresti, 30.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *