free download 78 travel guides written by experts

20 de femei sunt hotarate sa renoveze case si sa dezvolte aptitudini de leadership

O echipă de 20 de angajate Whirlpool din opt țări diferite vin în București pentru a lucra pe șantierul Habitat for Humanity România din Calea Floreasca, nr. 165. Echipa va lucra la renovarea celor 12 case din cadrul SOS Satele Copiilor România – Sucursala București și la dezvoltarea aptitudinilor de leadership. Reabilitatea caselor din cadrul SOS Satele Copiilor va îmbunătăți condițiile de locuire pentru toți beneficiarii centrului, dintre care 80 sunt copii.

Cele 12 case care fac parte din cadrul SOS Satul Copiilor București au fost construite la începutul anilor ‘90 și nu au mai fost renovate de atunci. Proiectul se concentrează atât pe îmbunătățirea condițiilor de locuire pentru cele 12 familiile SOS, dar și pe ajustarea costurilor energetice. Echipa Whirlpool va lucra pe șantier o zi întreagă și va desfășura activități specifice de renovare.

“De la începutul parteneriatului, în 2004, și până la sfârșitul anului 2013, mai mult de 1.000 de angajați Whirlpool din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) au construit case cu Habitat for Humanity. În fiecare an, din ce în ce mai mulți angajați află de la colegii lor despre experiența motivațională și distractivă ca voluntar pe șantier și vor să participe. Anul acesta, voluntari Whirlpool vor merge să construiască în România, Ungaria, Bulgaria și Polonia. Ei vor construi case alături de viitorii beneficiari – pentru a sărbători, sprijini și da înapoi comunității în care lucrează” – Esther Berrozpe Galindo, președinte, Whirlpool EMEA.

“Compania Whirlpool este un partener important care a sprijinit constant viziunea Habitat for Humanity, o lume în care toți oamenii au posibilitatea să locuiască decent. Mulțumim companiei și angajaților care au ales să vină în România pentru al treilea an consecutiv. Munca lor va ajuta peste 80 de copii din case familiale să aibă un loc mai bun în care să se bucure de copilărie.” – Mario DeMezzo, director național, Habitat for Humanity România.

Whirlpool este printre cei mai dedicați parteneri ai Habitat for Humanity Internațional. În fiecare an, compania trimite echipe de voluntari în întreaga lume și ajută familiile Habitat for Humanity să aibă un loc decent în care să locuiască.

Bucuresti, 05.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *