metalshow

13 ani cu Radio Romania Muzical

In 24 martie 1997 au rasunat in eter primele acorduri ale emisiei Radio Romania Muzical.

In 24 martie 2010 sarbatorim 13 ani cu Radio Romania Muzical, in continuare unicul post romanesc clasic, jazz&more.

Cum arata Radio Romania Muzical la aniversarea celor 13 ani?

Chiar in 24 martie, o casa noua online la adresa www.romania-muzical.ro.

Si in acest nou site, care include si o versiune paralela in limba engleza, pe langa bogata arhiva de stiri, emisiuni, articole, 3 posturi alternative online (Opera mia, Pentru copii, Relaxing music), din 24 martie va aparea noua sectiune, dedicata recenziilor discografice: Discurile noastre preferate. Cititorii se pot familiariza cu discuri pe care pana acum nu le-au putut asculta la radio, iar in viitorul apropiat vor putea sa-si scrie propriile impresii despre discurile propuse de realizatorii Radio Romania Muzical.

De asemenea, pe site-ul Radio Romania Muzical este disponibil minisite-ul Lectia micului meloman cu propria lui adresa www.micul-meloman.ro. Cei mai mici iubitori ai muzicii vor descoperi acolo, dincolo de alte surprize, o arhiva a emisiunilor „Lectia micului meloman”, povesti de teatru cu muzica avand in prim-plan doua zane – Arietta si Pocchettina si pe marioneta Ton Piticoton. In varianta in engleza a site-ului „Lectia micului meloman” este disponibila si o versiune inregistrata chiar in limba engleza, editia dedicata „Anotimpurilor” lui Antonio Vivaldi.

Si tot cu ocazia aniversarii celor 13 ani de viata, Radio Romania Muzical face un nou pas in comunicarea cu ascultatorii sai, pentru ca Radio Romania Muzical este pe Facebook. Iar primele reactii nu au intarziat sa apara: Pierre Yves Tribolet, directorul Euroradio Classics din cadrul Uniunii Europene de Radio, a scris pe peretele Radio Romania Muzical ca postul este „unul dintre cele mai bune radiouri cu muzica clasica din lume. Felicitari!” (n.r. in limba engleza in original).

Bucuresti, 22.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *