free download 78 travel guides written by experts

trafic.ro lanseaza trafic AdPlanner, un instrument de planificare a campaniilor online

trafic AdPlanner permite specialistilor din advertising & media planning sa identifice rapid site-urile potrivite cu audientele si cu obiectivele vizate de campaniile publicitare. Din 22 martie, trafic AdPlanner este disponibil in versiune BETA la //adplanner.trafic.ro/.  

Pentru a afla care sunt site-urile de interes pentru o anumita campanie, trafic AdPlanner permite selectarea criteriilor demografice si a categoriilor de site-uri vizate. Se afiseaza instant lista de site-uri ce corespund optiunilor, iar acestea pot fi ordonate si in functie de ceilalti indicatorii disponibili: Afinitate, Reach, Audienta, Vizitatori si Afisari. Se pot salva mai multe media plan-uri pentru a fi utilizate ulterior si pot fi, de asemenea, exportate in format Excel.

Pentru propietarii de site-uri, principalul beneficiu al inscrierii in trafic AdPlanner este metoda sigura si facila de a-si cunoaste utilizatorii si de a-si creste vanzarile, intrucat cumparatorii de spatii media online se pot decide mai usor asupra postarii de publicitate pe site-ul respectiv.

Pentru clientii trafic.ro, includerea in trafic AdPlanner este gratuita si se realizeaza la cerere. In acest moment, trafic AdPlanner contine site-urile inscrise in trafic.ro care au participat la cea mai recenta campanie de Studii demografice trafic.ro (decembrie 2009).

trafic.ro este primul serviciu de monitorizare si analiza in timp real a audientei web din Romania ce permite compararea performantei a peste 45.000 de site-uri din online-ul romanesc.

Bucuresti, 22.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *