free download 78 travel guides written by experts

115 si Scoala Alternativa de Gandire Creativa fac casa buna

Cursurile celei de-a cincea editie a Gradinitei – Scoala Alternativa de Gandire Creativa vor avea loc la Galeria de arta digitala 115. Si proiectele 115, dar si cele ale Scoalii Alternative de Gandire Creativa vibreaza in acelasi ritm – autentic, la zi cu dinamica urbana si curentele care ii dau viata, un motiv serios pentru a le oferi studentilor un mediu de lucru inspirational. ”In fiecare an incercam sa gasim spatii lipsite de conventie, care sa le vorbeasca Gradinarilor despre valorile scolii. Ne-am ferit de mediile traditionale, de salile de conferinte sau de prafuitele spatii din facultati.

Gradinita e o platforma de studiu Alternativa: o alternativa generoasa si la capitolul informatii si la capitolul burse internationale, iar locul in care ea se desfasoara trebuie sa-i puna in valoare identitatea cosmopolita. O buna perioada ne-am bucurat de spatiile epurate ale Tempo, apoi de universul primitor, relaxat si futurist de la Orange Concept Store. Dupa ce am trait experimentul Scolii intr-un spatiu in care designul si dimensiunea corporate au fost exemple memorabile, ne-am propus sa exploram experienta studiului intr-un mediu unde arta, digitalul, urbanul si confortul se intalnesc sub acelasi acoperis. Asa se face ca 115 este noua casa a celor mai multe Catedre de Gandire Creativa”, a declarat Roxana Balan, project manager-ul Scolii.

Cursurile catedrelor de media creativa care anul trecut au fost tinute de Corina Bernschutz in contextul Starcom si care s-au bucurat de succes inca de la debut, vor fi si ele reluate in aceeasi formula, activand spatiile birourilor din Nicolae Iorga.

La creativitate in PR, cu Rogalski-Grigoriu si invitatii lor, spatiile de studiu vor fi cele oferite de agentia din strada Puskin.
Nici catedra de design nu se va lasa mai prejos, pregatind, dincolo de atelierele de la 115 si alte medii de evadare, gandite sa-i provoace si sa-i inspire pe studentii pasionati de studiul fericitelor armonii dintre branding, estetic si functional.
 
”Tot ce tine de evolutia acestei scoli – de la programa, la mediul competitional international  – e analizat si gandit cu mult discernamint. Daca vrem sa formam elite, trebuie sa avem o aproape maladiva atentie la detaliile care sustin aceasta pozitionare. Cursuri in cea mai exotica si mai hip galerie de arta contemporana – 115, deschizatoare de drumuri in cultura esteticii digitale, este exact contextul potrivit. Stim sigur ca studentii au de castigat, chiar daca vor sta ”cu ochii pe pereti”, pentru ca isi vor cultiva exigentele vizuale.”, a declarat Teodora Migdalovici, fondatorul Scolii.

”Spatiul galeriei – gandit pentru vizitatorul care exploreaza inainte de a cumpara, va  prinde un alt contur, odata cu serile de studiu ale Gradinitei. Artistii digitali sunt de multe ori din generatia lor. Unii isi vor descoperi o vocatie, altii isi vor antrena gustul. E felul nostru de a sustine si de a forma orizontul de asteptare in estetica urbana printre oamenii tineri si de a da viata unei galerii care se vrea aproape de o audienta cosmopolita ”, a declarat Silvana Bratu, curator si membru fondator al 115.

Scoala Alternativa de Gandire Creativa este prima formula educationala in domeniul comunicarii recomandata de la Londra, de catre liderii Cannes Lions si singura Scoala de Gandire Creativa care ofera performerilor sai sansa de a participa la Cannes Lions, Eurobest, Dubai Lynx dar si alte competitii internationale drept contexte complementare de formare.
Pentru detalii despre inscriere / aplicatie, trimiteti mesajul de intentie la gradinita@canneslions.ro. Pentru a descoperi nivelul studentilor www.thealternativeschool.com.

Bucuresti, 14.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *