free download 78 travel guides written by experts

11 barbati corpolenti au intrat in magazinul Ginei Pistol si i-au distrus toata mobila

Vezi întrega poveste, astăzi, la Plasa de stele!

Farsă cu greutate, astăzi, la “Plasa de stele”! În complicitate cu Gina Pistol, echipa emisiunii va transforma prima zi de muncă a unui angajat într-o experienţă de neuitat. Vezi ce s-a întâmplat când 11 bărbaţi corpolenţi au făcut un dezastru de nedescris în magazinul unde lucra victima farsei!

Pentru această plasă de senzaţie, Gina a pretins că este patroana unui magazin de mobilă şi că în ziua respectivă trebuie să finalizeze tranzacţia de vânzare a magazinului unor indieni. Victima va fi un om obişnuit, aflat în prima lui zi de muncă la magazin.

Aflaţi într-un context extrem de serios, Gina l-a rugat pe angajat ca în momentul în care sosesc indienii să fie foarte atent cu toţi clienţii care intră în magazin. Gina îl va informa că aceştia au o superstiţie la care ţin foarte mult, aceea că dacă văd vreun client plecând nemulţumit, tratează totul ca pe un semn şi nu mai cumpără.

Odată ajunsă delegaţia, victima farsei va rămâne singură în magazin, Gina retrăgându-se în birou pentru a face actele. În scurt timp, un adevărat dezastru va avea loc chiar sub ochii terifiaţi ai bărbatului! Un autocar cu turişti va opri în faţa magazinului şi înăuntru vor năvăli 11 clienţi corpolenţi, doritori să testeze toată mobila. În ceva timp, toată mobila va fi făcută praf, iar magazinul devastat! Alarmată de zgomotul din magazin, Gina va ieşi din birou şi fireşte va constata dezastrul.

Cum a evoluat întrega situaţie şi cum s-a descurcat Gina în ipostaza proprietarului revoltat, rămâne de văzut astăzi, de la 20.20, la “Plasa de stele”!

Mai multe informaţii puteţi afla accesând pagina oficială a emisiunii, plasadestele.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/plasadestele.

Bucuresti, 05.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *