free download 78 travel guides written by experts

100 de apariţii pentru ŞAPTE SERI

pe scena clujeană
 Mai vechi. Mai bun. Primul.

Moment aniversar pentru ŞAPTE SERI de Cluj, care sărbătoreşte ediţia cu numărul 100

ŞAPTE SERI de Cluj, cel mai puternic ghid săptămânal de informaţie culturală şi petrecere a timpului liber, aniversează ediţia centenară.

Încă de la lansare, în anul 2002, ŞAPTE SERI de Cluj a reprezentat un nume cu rezonanţă pentru piaţa clujeană, fiind prezent în calitate de partener media la cele mai importante acţiuni culturale şi sociale din zonă.

“ŞAPTE SERI de Cluj reprezintă o verigă importantă printre publicaţiile ŞAPTE SERI de pe întreg teritoriul ţării. Fiind prezent pe piaţa clujeană încă din anul 2002, publicaţia reprezintă una dintre cele mai puternice ediţii locale ale ghidului ŞAPTE SERI. În 2006 ne propunem continuarea extinderii reţelei Şapte Seri la nivel naţional precum şi a implicării în cât mai multe proiecte culturale şi sociale de anvergură”, a declarat Adriana Petrescu, Director Strategie Kopa Publicaţii Grup.

ŞAPTE SERI este singura publicaţie de gen din România auditată BRAT, reprezentând în acest moment principala sursă de informare a iubitorilor de evenimente culturale şi de petrecere a timpului liber.

Despre ŞAPTE SERI
ŞAPTE SERI este cel mai puternic ghid săptămânal de informaţie culturală şi petrecere a timpului liber, distribuit gratuit în 120,000 de exemplare în Baia-Mare, Braşov, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Oradea, Piteşti, Satu-Mare, Timişoara şi 60,000 de exemplare în ediţia de Bucureşti.

Cititorul ŞAPTE SERI este activ, călător, cu vârstă cuprinsă între 18 şi 40 de ani, însetat de noutate, artă şi valoare.
Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi site-ul www.sapteseri.ro.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *