free download 78 travel guides written by experts

Secrete pe care le stim doar noi …

  • Indrazneata. Sensibila. Independenta. Sofisticata. WOMEN’SECRET
  • Dinamic. Informat. Modern. Interesant. SPRINGFIELD

Cele doua branduri ale Cortefiel Group, numarul 4 pe piata de fashion in Europa, sunt prezente de astazi in Romania.

AAV Group, detinatorul francizei pentru Romania, a creat, la parterul Mall Plaza, o zona de shopping de peste 250 de metri patrati, care gazduieste cele mai noi colectii “Women’Secret” si “Springfield”.

Peste 10.000 de  produse, expuse intr-un spatiu generos, cu un design de top, in conformitate cu standardele internationale. Pentru amenajarea primelor doua  magazine din retea, AAV Group a investit mai mult de jumatate de milion de euro.

In perspectiva, AAV Group isi propune extinderea retelei la nivel national. In urmatorii 3 ani, Springfield si Women’Secret vor fi prezente in cele mai importante centre comerciale din Romania.

In prezent, peste 750 de magazine din toata lumea vand produse Springfield si Women’Secret. Reteaua acopera, la nivel international, 6 continente.

Un motiv in plus pentru care martie este luna lor: Women’Secret, de azi in Romania. Pentru ele….

Women’Secret se adreseaza femeilor dinamice, independente dar in acelasi timp sensibile. Cu o activitate ce porneste din 1993, brand-ul a devenit lider pe segmentul de lenjerie intima in mai  multe  tari  din  Europa  si  Asia  printr-o misiune clara si indrazneata: ”ideile noastre sunt solutii pentru dorintele lor ” si un motto ferm si transant: “Suntem specialisti in femei”.

Martie este si luna lor: Springfield – pentru prima data in Romania.
Pentru ei…

Stilul Springfield inseamna culoare si confort intr-o combinatie urbana, putin informala. Lider pe piata de imbracaminte pentru barbati in mai  multe  tari din Europa , Springfield se adreseaza printr-o gama variata de haine si accesorii, barbatilor care iubesc sportul, muzica si tehnologiile de ultima ora.
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *