Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

10 ani de HBO – 10 ani de filme bune

Sunt momente care iti fac viata bogata

În ianuarie 2008, HBO implineşte 10 ani de când s-a lansat în România.

De 10 ani vă aducem cele mai bune blockbustere americane, seriale originale controvesate, evenimente speciale în exclusivitate sau în direct, concerte senzaţionale, filme româneşti aparţinând tinerei generaţii de regizori, sperând să satisfacem gusturile variate ale fiecărui membru al familiei.

Pentru că un asemenea eveniment trebuie sărbătorit cum se cuvine, am conceput un pachet de programe speciale ce va fi difuzat  incepând din 25 decembrie 2007 până pe 6 ianuarie 2008. Îl puteţi găsi parcurgând documentul până la final. Pentru că susţinem şi iubim lumea filmului românesc, prietenii noştri, actori, regizori sau critici de film, s-au gândit să ne ureze “La mulţi ani!” asa cum numai ei o pot face. Le mulţumim pe această cale şi totodată şi lui Serban Celea, vocea HBO, fără de care nu ne putem imagina aceşti 10 ani. Şi nici pe următorii.

În plus, vom difuza începând cu data de 11 ianuarie serialul Dinastia Tudorilor/The Tudors, în data de 14 ianuarie veţi putea urmări Premiile Globul de Aur în direct, în varianta originală, nedublată, iar în februarie veţi putea urmări premiile BAFTA în direct şi multe alte programe de excepţie.

Pentru a marca aceşti 10 ani de existenţă în Romania, HBO va comunica începând de la jumatatea lunii decembrie printr-o campanie integrată (naţională) de ATL şi BTL: print, outdoor (mesh şi metrou), radio, internet, on air, ediţie specială/aniversară a Revistei de film HBO, pe site-ul de companie şi un eveniment dedicat partenerilor HBO. Mesajul este unul emoţional, foarte personal, care vorbeşte despre momentele de linişte, de experienţele inedite şi starea de bine pe care fiecare dintre noi le simte vizionând un film bun. Sunt momente care iţi fac viaţa bogată. HBO 10 ani. Campania se va defăşura până la finalul lui februarie 2008.

În campania noastră de comunicare ne sunt alături prietenii noştri de la Lowe PR şi Wonderboy care ne-au spus că, pentru ei, HBO reprezintă acele momente care iţi fac viaţa bogată.

Aşa vrem să sărbătorim! Cu filme bune, actori şi regizori de excepţie, momente unice de relaxare.

Vă mulţumim tuturor pentru aceşti 10 ani!

Bucuresti, 19.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *