free download 78 travel guides written by experts

Zumba – noua metoda distractiva pentru o silueta de invidiat

Atentie: provoacă dependenţă…

Cuvântul care descrie cel mai bine programul de aerobic Zumba este distracţie. În Columbia, zumba înseamnă ‘repede’.  Dar ce este de fapt Zumba?

Povestea a început în Statele Unite ale Americii unde dansatorul, Beto Perez, originar din Miami, şi-a unit forţele cu antreprenorii Alberto Pearlman şi Alberto Aghion pentru a crea Zumba, un program de fitness inspirat din dansul latino. Cu peste 2 milioane de DVD-uri vândute şi 2000 de instructori pretutindeni în lume, Zumba s-a impus rapid ca un nou trend! Cum dansurile latino au devenit atât de îndrăgite, datorită unor reality show-uri, persoanele în căutarea unei forme fizice perfecte îşi doresc să înveţe noile mişcări, care pot aduce un corp de invidiat ca cel al lui Beyonce.

Zumba combină energia şi muzica ritmată, motivantă cu mişcări unice de dans care facilitează învăţarea şi asigură buna dispoziţie. Zumba foloseşte o fuziune de dansuri latino şi internaţionale (de la cumbia columbiană la merengue, salsa si calypso, hip hop si reggaeton) creând astfel un antrenament eficient, dinamic si captivant. Programul este conceput ca un mix de aerobic/fitness cu mişcări în ritmuri rapide care tonifică şi sculptează corpul.

Se utilizează principiile fitnessului pentru a maximiza arderea caloriilor, scăderea ţesutului adipos şi tonifierea totală a corpului. Ritmurile efervescente latino au eliminat “partea grea” a programului, reuşind să îi facă pe toţi să se simtă bine în timpul lecţiilor.

Centrul sportiv de lux Pescariu Sports & Spa este unicul centru din România care oferă acest program de aerobic, aducând în atenţia publicului român cel mai modern şi eficient stil prin ZUMBA.

Clubul Pescariu Sports & Spa i-a ales pe cei mai buni specialişti în domeniul întreţinerii fizice pentru a promova cel mai bine aceste programe de aerobic. Echipa de traineri este îndrumată de Liora Zytcer, Manager Sports & Spa. În cadrul clublui, se poate opta pentru cursuri specializate de Zumba, dedicate persoanelor care îşi doresc perfecţionarea în acest domeniu şi obţinerea unei acreditări profesionale. Liora Zytcer vă stă la dispoziţie pentru mai detalii.

Bucuresti, 22.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *