free download 78 travel guides written by experts

Zorii Speranței, reportajul de la România, te iubesc, a fost pe primul loc în preferințele telespectatorilor

Duminica trecută, telespectatorii au urmărit un reportaj revoluționar, realizat de Rareș Năstase, corespondent special Știrile PRO TV, cu informații culese de pe 3 continente despre tratamentele revoluționare, imunoterapie și cercetări de top în tratarea cancerului. Rareș a stat de vorbă cu cercetători, oameni de știință și medici specialiști pentru a descoperi cum funcționează terapiile descoperite și ce speranțe au oamenii cu acest diagnostic crunt.

România, te iubesc! a fost lider de audiență și a obținut la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 5.6 puncte de rating și 19.9% share, spre deosebire de postul clasat pe locul 2, care a obținut 3.0 puncte de rating și 10.9% share.

Zorii Sperantei

În Duminica Paștelui, de la ora 18:00, Alex Dima, corespondent special Știrile PRO TV, invită telespectatorii să descopere o lume ascunsă după ape, în care televiziunile pătrund foarte greu, un loc în care rugăciuni se ridică către cer din primele veacuri ale crestinismului-Muntele Athos, la România, te iubesc!.

Toate reportajele pot fi urmărite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *