free download 78 travel guides written by experts

Zinz+Baltoiu+Uscatescu+ Tudose+Nastase+Ionescu cresc echipa Rusu+Bortun Brand Growers™

La numai 6 luni de la lansare, agentia de strategie si manifestare de brand Rusu+Bortun Brand Growers™ are in echipa 8 membri.

Agentia anunta in primul comunicat de presa de la lansare ca are competentele structurate in echipe de consultanta formate din strateg+producator si echipe de creatie compuse din copywriter+art director.

Pe langa Catalin Rusu, Managing Partner & Creative Director, si Marc Bortun, Creative Partner, agentia ii are in componenta pe urmatorii:

Andra Băltoiu este Strategic Planner la Rusu+Bortun Brand Growers™. Inainte de a veni la Rusu+Bortun, Andra a facut parte din departamentul de planning al agentiei Starcom, unde a lucrat pentru clienti precum: P&G (Bonux, Camay, Gillette, Discreet, Always, Pampers). Experianta Andrei mai cuprinde si pozitia de Brand Communication Executive Balkans din cadrul Leo Burnett pe care a ocupat-o in perioada noiembrie 2006 – septembrie 2007, Andra a lucrat pe proiectele brandurilor: Bonux, Camay, KLM (Dutch airlines), 24FUN. Andra a studiat la Universitatea Politehnica din Bucuresti si a absolvit, de asemenea, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, din cadrul Universitatii Bucuresti. Pe langa job, Andra scrie povesti fantastice si asteapta momentul potrivit sa-si puna in aplicare mai multe idei de art performance.

Florina Tudose este Production Manager la Rusu+Bortun coordonand productia print, audio-video, foto si web a agentiei. Florina a acumulat experienta lucrand ca producator, fie ca vorbim de productie print la Peggy Production fie de productie de film la Tandem Film sau project mangement de proiecte web la 4players web agency. Florina a absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice David Ogilvy din cadrul SNSPA, cu o lucrare de licenta despre arta stradala. Florinei ii plac lucrurile organizate, de la vacante pana la spoturi publicitare.

Francisc Zinz, noul Head of Design de la Rusu+Bortun, este un senior al pietei de publicitate din Romania, avand peste zece ani de experienta in mai multe agentii locale si multinationale. In ultima perioada, Francisc a fost Senior Art Director la Friends Advertising, Senior Art Director la Punct Advertising si Creative Director & Owner la Pinkinetik. Francisc este absolvent al Facultatii de Filosofie, alpinist si fotograf profesionist.

Tudor Nastase este designer in cadrul Rusu+Bortun. Pana sa se alature echipei din cadrul agentiei, Tudor a fost art director la Biblos Advertising, Sister&Co si Evoke Design, lucrand pentru clienti precum: E-On Software – Sintact, Eurocheese, Dacia Tours, Bayer – Supradyn, Elevit, Bayer AgroArena, Lasonil; Heineken Group Romania, Bucegi, Harghita, Hategana; Zapp Mobile; Albalact (de Albalact, Fulga); Carpatina, AVmotional, Get Fit Gym, IqAds, Uonline, sau Shukar Collective. Cand are timp, Tudor compune muzica electronica si-si pregateste colectia de haine Evoke.

Anca Uscatescu coordoneaza, incepand cu luna octombrie, departamentul de DTP si Postproductie al agentiei din functia de Postproduction Manager. In trecut, Anca a fost Head of DTP la Cohn & Jansen | Ashley & Holmes, lucrand pentru clienti ca: Garanti Bank, Connex, Cosmote, GTS Telecom, Audi, Honda, Fiat, Medicover, Gallaher, Romstal Leasing, La Fantana, National Geographic, Volvo. Anca este absolventa a Facultatii de Fizica si a activat mult timp ca cercetator stiintific. Pe Anca o asteapta acasa fiul Stefan care se pregateste sa dea la facultate si fiica Marta care abia asteapta sa dea la liceu.

Alexandra Ionescu este cel mai nou membru al echipei Rusu+Bortun Brand Growers™ si ocupa functia de Customer Relationship Manager. Alexandra vine de la Leo Burnett, unde a lucrat ca Brand Communication pe conturi importante, printre care Banca Romaneasca, Petrom sau Chevrolet. Alexandra este absolventa a Leo Academy, promotia 2007.

“Dincolo de functiile de pe cartile de vizita, dincolo de CV-uri, conturi si alte clisee ale pietei in care traim, ma bucur foarte tare ca in aceste sase luni am cunoscut sau, dupa caz, am re-cunoscut oameni care ma fac sa fiu foarte mandru ca-i am colegi. Cred ca, inainte de orice altceva, competenta se construieste pe valori umane si relatii personale guvernate de bun simt. Speram ca brandurile pe care le crestem sa vorbeasca din cand in cand, articulat si adecvat, despre personalitatea fiecaruia dintre noi”, afirma Catalin Rusu, Creative Director & Managing Partner la Rusu+Bortun Brand Growers™.

Bucuresti, 24.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *