free download 78 travel guides written by experts

Zale la Lol Story MTV!!!

In studioul Chill Brothers Raku, Yolo si Christu  pregatesc intens un nou material Zale care va contine remixuri la cateva piese tari si  cateva piese noi.

Insa baietii nu si-au putut lua pauza totala, din cauza solicitarilor pentru concerte si lucrul in paralel la albumele artistilor ce inregistreaza in studioul Chill Brothers.

Daca Raku se pregateste in paralel pentru un material solo, Christu incearca sa includa in program si videoclipurile la care lucreaza, in calitate de regizor.

Saptamana trecuta trupa Zale a fost invitata sa realizeze un material inedit cu echipa MTV pentru emisiunea Lol Story. Pentru ca scenariile normale nu ii multumesc, au colaborat cu echipa si au creat o poveste altfel, dar in stilul Zale.

"Va credeati in siguranta?" intreaba membrii trupei Zale

Vinerea asta, la Lol Story, Zale si Dan Pavel pun in scena o rapire, tocmai pentru  a evidentia lipsa sigurantei pe strada, nepasarea trecatorilor, confortul iluzoriu al celui de pe fotoliul de acasa.

"Ne-am asumat rolul negativ in aceasta poveste, tocmai pentru  a trage un semnal de alarma, nu ne place deloc blazarea si dezinteresul romanilor pentru semenii lor, si nepasarea si ignoranta in general…"  completeaza invitatii nostri.

Lol Story revine in atentia publicului MTV cu o serie de materiale gandite sa trezeasca publicul adormit de povesti cu zane!

Teaser Lol Story Zale //s4.transfer.ro/storage/transfer_ro-849ce7ae13.zip

Bucuresti, 20.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *