Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Xiaomi, pe primul loc în topul producătorilor de smart band-uri din lume

În Europa Centrală și de Est, Xiaomi a avut cea mai mare creștere anuală, de 96%

Canalys, cea mai mare companie de cercetare de piață din lume, a lansat raportul pieței globale al producătorilor de smart band-uri pe trimestrul al doilea din 2021, în care Xiaomi s-a clasat pe primul loc, cu o cotă de 20% și o creștere la un an la altul de 3%, depășind Apple.

Xiaomi este pe prima poziție a producătorilor de smart band-uri și în Europa Centrală și de Est, în al doilea trimestru din 2021, cu o creștere anuală de 96% și cu o cotă de 39% a numărului de unități livrate în T2, potrivit celei mai recente analize de piață publicate de Canalys.

Wearable band vendors top Worldwide Canalys Aug 2021

În trimestrul al doilea, segmentul de produse IoT și lifestyle al Grupului și-a menținut traiectoria de creștere rapidă din piețele externe.

Veniturile din produse IoT și lifestyle din piețele externe a crescut cu 93.8% de la un an la altul în acest trimestru.

Wearable band vendor top CEE Canalys Aug 2021

Scuterele electrice, televizoarele inteligente, smart band-urile și ceasurile inteligente și-au menținut popularitatea pe piețele externe.

Până la data de 30 iunie 2021, numărul dispozitivelor IoT conectate (în afară de telefoanele inteligente și laptopuri) de pe platforma AIoT a Grupului a ajuns la 374.5 milioane de unități, reprezentând o creștere de la un an la altul de 34.0%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *