free download 78 travel guides written by experts

Xiaomi anunță numirea fostului director executiv al Credite Suisse din zona Asia-Pacific în funcția de Chief Financial Officer (CFO)

Xiaomi Corporation a anunțat că l-a numit pe Alain Lam drept Chief Financial Officer (CFO) și Vicepreședinte al grupului. El își va începe activitatea pe data de 8 octombrie 2020.

Alain Lam, în vârstă de 46 de ani, deține un Masterat în inginerie de la Universitatea din Oxford. Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul activităților bancare de investiții, Alain Lam a deținut poziția de Director General și Head of Technology, Media & Telecom în departamentul de investment banking și piețe de capital al Credit Suisse din zona Asia-Pacific. Înainte de a ocupa această funcție, el a deținut poziția de director general la Morgan Stanley, multinațională care acoperă piețele de capital pentru tehnologie, media și telecomunicații în zona Asia-Pacific.

xiaomi sediu

Pe 29 noiembrie 2019, Xiaomi a anunțat că Chew Shou Zi director executiv, Vicepreședinte și CFO, va prelua rolul de Președinte Internațional al grupului și va continua activitatea ca director executiv și Vicepreședinte senior. Domnul Wang Xiang a fost numit ulterior în funcția de CFO interimar, începând cu data de 10 aprilie 2020 și până când Comitetul de Căutare CFO urma să găsească un candidat adecvat pentru a ocupa funcția de CFO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *