free download 78 travel guides written by experts

Wizz Air lanseaza primele zboruri din Romania spre Grenoble

Wizz Air cel mai mare operator low cost – low fare din România şi din centrul şi estul Europei lansează primele zboruri din România pe rutele Bucureşti – Grenoble şi Cluj-Napoca – Grenoble. Cursele către noua destinaţie de iarnă vor fi operate o dată pe săptămână, în perioada 12 decembrie 2009 – 27 martie 2010.

Noile zboruri se adaugă altor etape de dezvoltare recente ale Wizz Air în România, care includ printre altele alocarea celei de-a treia aeronave bazei din Bucureşti şi dublarea capacităţii de transport din România. Pasagerii care vor călători către Grenoble vor beneficia de confortul aeronavelor Airbus A320 noi, folosite de companie.

“Am promis că vom continua să ne dezvoltăm operaţiunile din România, iar aceste noi zboruri sunt o dovadă în plus a faptului că ne respectăm angajamentele, că suntem o companie solidă şi că vom continua să creştem. Prin lansarea aceastor noi curse renumita destinaţie de iarnă devine mai accesibilă pentru pasionaţii de ski şi nu numai” a declarat Natasa Kazmer, Director Corporate Communication şi Public Affairs la Wizz Air.

Biletele sunt deja disponibile prin wizzair.com sau call center-ul Wizz Air (0903 760 100). Tarifele pentru un singur zbor, cu toate taxele incluse, pornesc de la 220 RON pentru cursele din Cluj-Napoca şi de la 260 RON pentru cursele din Bucureşti.

Bucuresti, 04.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *