free download 78 travel guides written by experts

Wizz Air lanseaza noi rute intre Romania si Italia si ofera alternative pasagerilor Myair

Wizz Air, cea mai mare compaie aeriană low cost – low fare din România şi din Europa Centrală şi de Est lansează două noi rute din Bucureşti ca urmare a schimbărilor mediului competiţional. Compania va opera zboruri din capitală spre Catania începând cu 21 septembrie şi spre Bologna/Forli începând cu 28 octombrie. Pentru început cursele vor fi operate de două ori săptămânal.

Wizz Air a dezvoltat o reţea extinsă de zboruri din România spre Italia, operând pe 12 rute de la bazele din ţară. Pasagerii Myair care doresc să călătorească la Milano/Bergamo sau la Veneţia îşi pot rezerva locuri pe zborurile Wizz Air către aceste destinaţii. Cei care călătoresc spre Rimini pot alege ca destinaţie Bologna/Forli, aflată la 50 de km distanţă.

Preţurile pentru un singur zbor, cu toate taxele incluse, pornesc de la 70 RON. Rezervările pot fi efectuate on-line accesând wizzair.com sau prin intermediul call center-ului la numărul 0903 760 100.

Rute Wizz Air între România şi Italia:

Bucureşti – Roma/Ciampino

Bucureşti – Milano/Bergamo

Bucureşti – Veneţia/Treviso

Bucureşti – Bologna/Forli NOU!

Bucureşti – Catania NOU!

Cluj-Napoca – Bologna/Forli

Cluj-Napoca – Milano/Bergamo

Cluj-Napoca – Roma/Fiumicino

Cluj-Napoca – Veneţia/Treviso

Timişoara – Milano/Bergamo

Timişoara – Roma/Fiumicino

Timişoara – Veneţia/Treviso

Wizz Air a arătat o preocupare constantă faţă de piaţa din România prin lansarea de noi rute şi baze, creşterea frecvenţelor pentru zborurile existente şi prin oferirea de alternative de călătorie eficiente pasagerilor altor companii, aflaţi în dificultate. Wizz Air a devenit cea mai mare companie aeriană din România în februarie anul acesta şi continuă să-şi consolideze această poziţie.

Bucuresti, 23.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *