metalshow

Wilfried Martens : “PPE sustine fara rezerve si cu toata

determinarea PNŢCD”

Preşedintele Partidului Popular European (PPE), Wilfried Martens, a trimis vineri, 26 octombrie, o scrisoare deschisă către conducerea Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat, scrisoare prin care îşi afirmă susţinerea pentru această formaţiune politică. Liderul european recunoaşte meritele PNŢCD în consolidarea democraţiei româneşti postrevoluţionare şi contributia acestui partid la structurile PPE, formatiune in care PNŢCD este membru.  Martens îşi manifestă aprecierea pentru candidatul care deschide lista PNŢCD, Alexandru Herlea şi îi subliniază activitatea continuă în structurile europene.
   
“Atitudinea preşedintelui PPE, manifestată în această scrisoare este cea mai solidă dovadă a faptului că PNŢCD este un partid European, recunoscut şi susţinut de familia polică din care face parte. Accedearea PNŢCD în Parlamentul European, prin numirea unor oameni care activează deja în structurile PPE, este o condiţie pentru bunăstarea României şi pentru asigurarea unui echilibru politic necesar” a declarat Marian Petre Miluţ, preşedintele PNŢCD.
               
PNŢCD este singurul partid cu reprezentanţă permanentă la Bruxelles şi primul partid românesc care a depus listele de candidaţi pentru alegerile europarlamentare.

Bucuresti, 31.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *