Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

WellCode, în parteneriat cu Banca Transilvania, lansează ”Bursele Wellcode”, un program prin care se premiază performanța

  • Programul durează 6 luni, iar la final cursanții își pot primi banii înapoi, în funcție de performanțe;
  • Cursul se adresează atât studenților, cât și celor care vor un upgrade profesional;
  • Pe lângă Banca Transilvania, WellCode vrea să atragă și alte companii în proiect, până la sfârșitul anului.

WellCode, furnizor de cursuri de programare și servicii de mentorat, cu sediul în Cluj-Napoca, lansează în parteneriat cu Banca Transilvania, un program de mentorat bazat pe un concept nou în România, prin care le oferă cursanților posibilitatea de a-și recupera investiția, în funcție de punctajul obținut la concursul organizat la final.

”Bursele WellCode”, accesibile tuturor celor interesați să învețe programare sau să-și găsească joburi mai bine plătite, demarează în luna august a.c. și vor fi acordate la finalul perioadei de șase luni de curs. Banca Transilvania, partener în proiect, intenţionează să recruteze în echipa sa specialiști din rândul absolvenților acestui program.

WellCode logo

”Bursele WellCode au fost gândite ca un mecanism prin care vrem să recompensăm performanța celor dispuși să investească în dezvoltarea lor profesională și personală, vor să învețe programare și sunt dispuși să investească în acest proces. Sistemul de recompense a fost gândit într-o manieră diferită de tot ce există acum în piață. Accentul este pus pe seriozitate, perseverență și dorința de schimbare prin învățare. Astfel, la finalul celor șase luni, cursanții vor intra într-o competiție de absolvire, la finalul căreia, pe baza punctajului realizat pe proiect, pot primi înapoi toată suma investită sau o parte din ea. Estimăm că, în cadrul acestui proiect, vom avea până la finalul anului peste 100 de cursanți. Pe termen lung, ne dorim să ajungem ca 1.000 de studenți ai noștri să fie angajați ca programatori”, a spus Petru Trîmbițaș, fondatorul WellCode.

Programul se adresează celor care sunt interesați de programare, celor care vor să treacă la un nivel profesional superior și să-și găsească slujbe mai bine plătite sau studenților care încă nu și-au definit drumul în carieră și care vor să facă programare.

Admiterea se va face în urma unei ședințe de consultanță susținute de un membru al echipei WellCode, astfel încât fiecare candidat va avea acces la toate informațiile de care are nevoie pentru a decide intrarea în program.

”După 6 luni, vom organiza un concurs în cadrul căruia cursanții vor fi evaluați din materia parcursă. Participanții vor trebui să creeze programe respectând un set de cerințe, iar evaluarea se va face automatizat, deci va fi sută la sută obiectivă. Practic, recompensăm performanța”, a precizat Trîmbițaș.

Concursul de la finalul cursului va dura două ore iar tematica subiectelor va fi bazată pe cunoștințele oferite în primele patru module de pe platforma learn.wellcode.ro. Fiecare subiect va avea asociat un punctaj, în funcție de dificultate (între 1 și 100), acest punctaj fiind cunoscut de la început de cursanți. Punctajul final al fiecărui concurent se va obține însumând punctajele obținute de acesta la fiecare subiect.

Acordarea discounturilor, adică recompensarea, se face în funcție de punctajul obținut, celor care participă fizic la runda oficială de concurs. Cursanții care obțin cel mai ridicat punctaj (primii 1%) își recuperează integral suma investită, ceilalţi participanți fiind recompensați în funcție de rezultatele obținute. Regulamentul detaliat privind organizarea concursului poate fi consultat aici: https://wellcode.ro/regulament-concurs/.

”Pe măsură ce ideea noastră va lua amploare, ne dorim să avem cât mai mulți parteneri-firme. Targetăm companii din diverse domenii de activitate, în general organizații în care lucrează echipe de programatori”, a explicat Petru Trîmbițaș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *