free download 78 travel guides written by experts

Vrei sa vezi coperta desenata a publicatiei TheInvestor?

TheInvestor – Do you speak English?
Citeste editia speciala de aprilie a publicatiei TheInvestor! Pentru prima data, integral in limba engleza! Acum intr-o noua prezentare grafica, un alt concept editorial, un layout in noile tendinte internationale.
·    Red Carpet – Un Interviu in exclusivitate cu Richard Scase, La granita dintre teorie si practica
·    Cover Story – Business in limba lui Shakespeare…
·    Money World – Unde sunt bancile britanice?
·    Education – Ganditi in stil british
·    Media – Creativii britanici, o specie aparte… TheInvestor a fost aleasa drept revista favorita de catre numerosi manageri de middle si top level, din companii romanesti si multinationale, CEO, antreprenori, investitori si liber profesionisti.

„Ca promotor al conceptului de Business Debate,  TheInvestor  lupta pentru Avantajul Competitiv si  il aduce pe 17 aprilie, la Bucuresti,  pe Richard Scase,  unul dintre cei mai buni strategi de business ai secolului 21, castigatorul premiului European Business Speaker of the Year  in 2005 si unul dintre Top 10 Cei mai Influenti Oameni din Marea Britanie in managementul resurselor umane.
Veniti sa impartasiti viziunea si experienta dumneavoastra cu specialisti in resurse umane, marketing si comunicare, economisti si antreprenori, generand astfel un nou trend in mediul de afaceri romanesc, acela al oamenilor care au curajul de a schimba parer,.”  declara Ovidiu Goga, publisher al TheInvestor.

Sectiunile publicatiei TheInvestor un tablou complet al realitatilor, sanselor si provocarilor din lumea afacerilor. Red Carpet, lunii contine idei si mesaje importante pentru comunitatea de business fara sa fie realizat, totusi, cu unul dintre reprezentantii acesteia pentru ca TheInvestorlanseaza dezbateri cu personalitati din tot spectrul vietii publice. Cover storyacopera de fiecare data, teme la zi din domenii de maxima actualitate. Resursele umane sunt analizate in Personnel Today, managementul se regaseste in Corporate DNA, forta comunicarii este in analizata in sectiunea Media, in vreme ce responsabilitatea corporatista face subiectul Green Investor. Provocarile economice globale discutate in Global Trends, piata financiara care este subiectul Money World, dar si evolutiile bursiere, practic tot ce intereseaza comunitatea de afaceri isi gaseste locul in paginile revistei TheInvestor.

TheInvestor se distribuie pe baza de abonament si in mod direct catre companii de top din Romania, catre toate camerele de comert, centre de afaceri, ambasade, companii hoteliere, dar si catre institutii guvernamentale si culturale.
 
Va invitam sa accesati arhiva TheInvestor pe www.theinvestormagazine.com

Bucuresti, 3.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *